Mergi direct la conținut »
Accident înfiorător pe autostrada Deva-Nădlac, între două camioane și patru mașini. Cinci oameni au ajuns la spital Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident înfiorător pe autostrada Deva-Nădlac, între două camioane și patru mașini. Cinci oameni au ajuns la spital

Accident înfiorător pe autostrada Deva-Nădlac, între două camioane și patru mașini. Cinci oameni au ajuns la spital

Accident în lanț, produs pe autostrada A1 Deva-Nădlac, în dreptul localității Bethausen din județul Timiș. Cinci persoane au ajuns la spital, în urma carambolului în care au fost implicate două tiruri și patru mașini. În accident au fost implicați în total 14 oameni.

De Raluca Diaconu,

Carambolul a avut loc miercuri dimineață, după ce un tir oprit pe banda de urgență a fost lovit de un alt camion. Apoi, un microbuz, o camionetă și două autoturisme aflate în coloană s-au ciocnit.

În total, 14 persoane au fost implicate în accidentul în lanț. Două dintre acestea au rămas încarcerate, iar pompierii au intervenit pentru a le scoate dintre fiare.

Cinci dintre victime au fost transportate la spital.

Șoferul tirului oprit pe banda de urgență sunase la 112 înainte de accident

Reprezentanții ISU Timiș au precizat că șoferul camionului care staționa pe banda de urgență sunase la 112 pentru că ar fi avut probleme.

Nu era vorba de un accident și nici de persoane care ar necesita îngrijiri medicale. Celelalte autovehicule au fost implicate în accident după, aproximativ 15 minute de la primul apel la 112.

ISU Timiș

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zona în care s-a produs accidentul.

Close
Închide
  Close