MENIU CAUTĂ

Acțiune de recuperare a doi turiști rătăciți în Munţii Ciucaş

Distribuie

Patru salvatori montani s-au deplasat, duminică, în zona Şaua Tigăilor, pentru a-i căuta pe cei doi turiști. Misiunea de recuperare a celor doi nu este deloc uşoară, având în vedere că în zonă este viscol.

"Acţiune în derulare pentru recuperarea a doi turişti rătăciţi în zona Şaua Tigăilor. Patru salvatori montani - Andi, Dragoş, Cristi şi Saşa - se deplasează acum de pe Creasta Gropşoarele - Zăganu înspre zona unde au dat indicaţii că ar fi", potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Formaţiei Salvamont Cheia - Ciucaş.

„A fost un grup mai mare care a plecat din Pasul Bratocea. O parte s-a întors, o parte a ajuns, doi care s-au mişcat mai greu au sunat la Salvamont că s-a stricat vremea. Oamenii nu sunt echipaţi, nu au lanternă şi nu au ascultat de sfaturile colegilor mei care le-au spus să se întoarcă; au zis că este prea lung traseul şi acum traseul va fi mult mai lung, pentru că nouă ne ia extraordinar de mult timp să ajungem la ei pe viscol”, a declarat Dragoş State, reprezentant al Formaţiei Salvamont Cheia.


Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris, cu nevasta


 

Comentarii