MENIU CAUTĂ

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX | Fiul unui emigrant din Suedia lovește un emigrant român. Românul moare. Adolescentul e liber

Distribuie

Opt adolescenți l-au hărțuit pe Gică, românul fără adăpost din Suedia. Doi dintre ei i-au dat loviturile fatale. În episodul 3 al serialului Libertatea „În căutarea lui Gică” - Procesul -  jurnaliștii Libertatea au reușit să documenteze nedreptatea care i s-a făcut lui Gică, după moarte. Argumentele instanței care i-au scăpat pe adolsecenți sunt ficatul bolnav de ciroză al lui Gică și ipoteza că ar mai fi putut exista un agresor după plecarea celor doi.

În total, în noaptea de 7-8 august 2018, Emil, fiu de emigrant, îl lovise pe Gică de 6 ori în cap, de 4 ori în spate. Oliver îl lovise de 15-20 de ori în cap și de 3 ori în corp. Familia lui Gică din România solicită daune 5.600 de euro. Instanța respinge și această cerere. După ce îi lasă liberi pe adolescenți. De ce? Cum poate copilul unui emigrant, unul dintre cei doi bătăuși, să ucidă un emigrant? Aflați la ora 10.30.


Citește și:

În căutarea lui Gică – românul omorât într-un parc din Huskvarna, Suedia, de doi adolescenți. Paște în pădure cu cei mai nevoiași dintre compatrioți (1)

În căutarea lui Gică (2). Crima. Povestea nopții care a șocat Suedia. Cum a fost ucis un cerșetor român în Huskvarna

Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.  

Citește mai multe despre Adriana Nedelea pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii