Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan recunoaște pentru prima oară asta, după ce a făcut stop cardio-respirator: „Nu îmi aduc aminte drumul spre spital”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Andreea Bălan recunoaște pentru prima oară asta, după ce a făcut stop cardio-respirator: „Nu îmi aduc aminte drumul spre spital”

Andreea Bălan recunoaște pentru prima oară asta, după ce a făcut stop cardio-respirator: „Nu îmi aduc aminte drumul spre spital”

Andreea Bălan a trecut prin momente grele în timpul operației de cezariană, când a făcut stopul cardio-respirator. Artista a recunoscut că efectele calmantelor și sedativelor care i-au fost administrate i-au șters multe lucruri din memorie.

„Eu îmi aduc aminte că mă uit acum pe filmare, dar nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat exact. Nu-mi aduc aminte drumul, nu îmi aduc aminte când m-am instalat în salon, nu-mi aduc aminte când am făcut acele poze, pentru că am făcut niște poze pe care le-am postat. Nu-mi aduc aminte când m-am schimbat în cămașa respectivă. Nu îmi aduc aminte când am mers spre sală. Dar am filmările pe telefon. Și mă uit la filmări ca la un film. Și după aceea nu-mi aduc aminte de la terapie intensivă. Ce-mi aduc aminte este când m-au transferat în salon și am început să dau interviurile respective”, a spus Andreea Bălan, la „Răi da Buni”.

Recent, Andreea Bălan a lansat un vlog în care ea și soțul ei, George Burcea povestesc pas cu pas tot ce s-a întâmplat din momentul în care vedeta a intrat în stop cardio-respirator, în timpul nașterii prin cezariană. Actorul recunoaște că a trecut prin clipe cumplite în momentul în care a văzut că artista este resuscitată.

Citește și

EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

 

Close
Închide
  Close