Mergi direct la conținut »
Primele imagini cu atacatorul din Timișoara, care a intrat cu o macetă într-un cazinou. Bărbatul a fost reținut, după mai multe ore de audieri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primele imagini cu atacatorul din Timișoara, care a intrat cu o macetă într-un cazinou. Bărbatul a fost reținut, după mai multe ore de audieri

Primele imagini cu atacatorul din Timișoara, care a intrat cu o macetă într-un cazinou. Bărbatul a fost reținut, după mai multe ore de audieri

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a intrat înarmat cu o macetă într-un cazinou de pe strada Mareșal Averescu din Timișoara, în seara zilei de miercuri, 12 decembrie. A cerut toți banii din casa de marcat, dar s-a speriat și a fugit după ce un angajat a apăsat butonul de panică.

După scurt timp, polițiștii Secție 2 din Timișoara au reușit să dea de urma tânărului și l-au imobilizat, fiind dus imediat la audieri.

După mai multe ore de interogatoriu, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Cel mai probabil, din cauza gravității faptei sale, procurorii vor cere arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

La poliție s-a prezentat și mama tânărului, care a spus că nu își explică gestul său, mai ales că acesta are și un băiețel acasă. Totuși, femeia a recunoscut că, de mai mult timp, băiatul său a dat în patima jocurilor de noroc și, probabil, din această cauză a vrut să facă rost de bani, intrând cu maceta în cazinou, relatează tion.ro.


Citește și… VIDEO/ Pe urmele unui caz care, acum 13 ani, a zguduit România. Andreea Simon, fetița de 9 ani care a dispărut „ca o pasăre”


 

Close
Închide
  Close