MENIU CAUTĂ

Autocar cu 35 de pasageri, implicat într-un accident în Argeș. O persoană a murit și alte patru au fost rănite

Distribuie

Un autocar în care se aflau 35 de pasageri a fost implicat într-un accident produs în localitatea Lunca Corbului din județul Argeș. Ciocnirea a avut loc între autocar, două camioane și o mașină. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

Șoferul unuia dintre camioanele implicate în accident a fost transportat la Spitalul Județean Argeș, alături de o altă persoană cu care se afla în vehicul. Este vorba despre un bărbat aflat în stop cardiac. Din păcate, medicii nu au mai reușit să-l salveze.

Cei 35 de pasageri aflați în autocar au fost duși de autoritățile locale la o pensiune, de unde vor fi preluați de un alt autocar pentru a-și continua călătoria pe ruta Craiova-Grecia, notează Mediafax.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în comuna Lunca Corbului, unde un autocar, două camioane și un autorism s-au ciocnit. Mai multe echipaje ale pompierilor au intervenit la fața locului.

”În autocar se aflau, din primele informaţii, 35 de persoane, iar în autoturism 5 persoane. Este vorba despre o coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit acesteia, o persoană era în stop cardiac, trei persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului, iar o altă persoană, de naţionalitate greacă este transportată la spital.

Traficul pe DN65 Piteşti -Slatina, în comuna Lunca Corbului, este blocat în zona în care s-a produs accidentul.

Aproape 2.000 de oameni mor în accidente rutiere în România, în fiecare an. Statistica ne plasează în topul negativ al Uniunii Europene la acest capitol, dar și în privința numărului mare de persoane rănite.

Sursă foto: sursata.ro


Citește și VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș


 

Citește mai multe despre Accident, Arges și autocar pe Libertatea.

Comentarii