Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un avion cu peste 100 de persoane la bord s-a prăbușit în Pakistan. Imagini de la locul tragediei Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | Un avion cu peste 100 de persoane la bord s-a prăbușit în Pakistan. Imagini de la locul tragediei

Un avion de linie s-a prăbuşit, vineri, într-o zonă din oraşul Karachi, din sudul Pakistanului, a anunţat Autoritatea Aviaţiei Civile pakistaneze. La bordul aeronavei se aflau peste 100 de persoane, informează Agerpres.

De Paul Tecuceanu,

UPDATE 16.55: Toate cele 107 persoane aflate la bordul aparatului Airbus A 320 și-ar fi pierdut viața, 9 membri și cei 99 de pasageri, informează ”Bild”. Alte surse locale vorbesc despre trei supraviețuitori.

Martorii oculari susțin că aeronava s-a prăbușit după două tentative eșuate de ateriza pe Aeroportul Internațional Jinnah, din Karachi.

  • Cel puțin 15 persoane au fost rănite în casele peste care a căzut avionul.

Premierul pakistanez Imran Khan și-a exprimat condoleanțele.

În imaginile transmise la televiziunea publică se vede cum avionul, care aparținea companiei Pakistan International Airlines (PIA), se prăbuşeşte într-un cartier rezidenţial.

“Avionul s-a prăbuşit la Karachi. Încercăm să confirmăm numărul de pasageri, dar deocamdată ştim că este vorba de 99 de pasageri şi opt membri ai echipajului”, a declarat pentru AFP Abdul Sattar Khokhar, purtătorul de cuvânt al Autorităţii Aviaţiei Civile, adăugând că zborul venea de la Lahore, al doilea oraş al ţării.

Conform Autorităţii Aviaţiei Civile, pilotul zborului a raportat către turnul de control o problemă tehnică, înainte de a se pierde contactul.

Close
Închide
  Close