Mergi direct la conținut »
Băiețelul din Afganistan care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă trăiește un coșmar din cauza celebrității. S-a mutat cu familia în alt oraș, pentru a nu fi ucis de talibani / FOTO Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Băiețelul din Afganistan care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă trăiește un coșmar din cauza celebrității. S-a mutat cu familia în alt oraș, pentru a nu fi ucis de talibani / FOTO

Băiețelul din Afganistan care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă trăiește un coșmar din cauza celebrității. S-a mutat cu familia în alt oraș, pentru a nu fi ucis de talibani / FOTO

Băiețelul din Afganistan a devenit celebru în lumea întreagă, după ce și-a confecționat un tricou cu Messi dintr-o pungă de plastic. Copilul și-a văzut visul cu ochii pentru că și-a cunoscut idolul, fotbalistul argentinian, în Qatar. De atunci, viața familiei lui s-a schimbat radical.

De Răzvan Mihalașcu,

Rebelii talibani au pus ochii pe copilul devenit faimos, iar părinții lui Murtaza Ahmadi a fost nevoită să fugă din localitate, de teamă ca fiul lor să nu fie răpit sau ucis.

„Din ziua în care Murtaza a devenit faimos, viaţa noastră s-a schimbat. Nu doar talibanii, dar şi alte grupuri au început să creadă că Messi i-a dat mulţi bani fiului meu. Nu l-am mai trimis la şcoală şi am fost ameninţaţi tot timpul”, a declarat mama băiatului, pentru CNN.

Femeia spune că băiețelul ei a avut ocazia de a-l cunoaște pe celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi, în 2016, în Qatar.

„Era mai bine dacă Murtaza nu ajungea faimos”, a spus mama copilului afgan.

Murtaza şi mama lui locuiesc în Kabul, capitala Afganistanului, unde se ascund printre alţi refugiaţi.

În urmă cu doi ani, părinții băiețelului din Afganistan a primit telefoane de amenințare în mod constant, după ce fiul lor a devenit celebru în lumea întreagă.

În 2016, băieţelul afgan de cinci ani a fost fotografiat jucând fotbal într-un tricou improvizat dintr-o pungă de plastic, cu numele lui Messi pe spate.

Murtaza Ahmadi și-a văzut visul cu ochii pentru că Lionel Messi, celebrul fotbalist al Barcelonei, i-a oferit un tricou adevărat, cu autograf, și o minge.


Citește și:

O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

FOTO&VIDEO/ Singura parohie din țară cu serviciu de prim ajutor se află la Iași. Cântăreții bisericești, pregătiți să salveze vieți!

Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licență, vrea să o dea în judecată! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obțină cu orice preț”

EXCLUSIV/ Primul raport al Ministerului Sănătății în cazul falsului medic Matteo Politi. Minciunile clinicilor private ies la iveală!


 

Close
Închide
  Close