MENIU CAUTĂ

Ca-n NBA!

Distribuie

Nathaniel Burton, Damon Burnett si Chris King, baschetbalist ajuns acum la 38 de ani, care a evoluat trei ani in liga profesionista nord-americana, au jucat pentru Rapid si au contribuit din plin la spectacolul din partida cu Asesoft. Campioana en-titre, pentru care au evoluat Reggie Elliot si Darius Hargrove, a batut 73-56.


A fost un meci frumos, dar incins, jucatorii celor doua echipe fiind aproape sa se incaiere dupa cateva dueluri mai tari. In primul sfert, au dat recital Elliott si Hargrove, cei doi fiind peste Burton si King, chiar daca ultimul este in momentul de fata singurul jucator din Divizia A care a evoluat in NBA, la Seattle, Vancouver si Utah, la inceputul anilor 90. Numarul 5 de la Asesoft a reusit cateva patrunderi de efect, ca-n curtea scolii, plutind in aer printre adversarii care nu au putut decat sa-l priveasca cum rupe cosul.  Hargrove a fost ”on fire”, cum se spune, si a intors de trei ori plasa de la mare distanta in sfertul doi. Gazdele nu s-au regasit, chiar daca Burnett l-a sufocat pe Carutasu, cel mai bun ”softist” in primele trei etape. 51-30 la pauza mare pentru oaspeti.

Giulestenii au reusit sa mai echlibreze meciul in partea secunda si au castigat actul doi cu 26-22, insa prahovenii sunt cei care bifeaza a patra victorie consecutiva din sezon.


Vine „Air” Jordan in Romania?

Federatia Romana de Baschet va organiza la sfarsitul anului evenimentul ”Zilele Baschetului”, in cadrul caruia doreste sa invite una dintre vedetele NBA, Larry Bird, Earvin ”Magic” Johnson sau Michael Jordan, care ar urma sa vina in Romania cu sprijinul lui Ghita Muresan.

Comentarii