De Răzvan Mihalașcu,

Potrivit unei decizii a prim-ministrului publicată vineri în Monitorul Oficial, Mălin-Matei Muşetescu este revocat din funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”, având în vedere propunerea viceprim-ministrului, ministrul Mediului, înregistrată la cabinetul premierului.

Tot în Monitorul Oficial a fost publicată vineri o altă decizie a prim-ministrului pentru numirea lui Cătălin Ţibuleac în funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”, la propunerea ministrului Mediului.

Cătălin Țibuleac a vorbit despre noua sa funcție, spunând că se va implica ca guvernator al Administrației Rezervației Delta Dunării în „dezvoltarea comunităților locale în armonie cu biodiversitatea”.

Potrivit TLNews, Țibuleac este și președinte al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Cătălin Țibuleac a precizat care sunt primele probleme pe care vrea să le rezolve.

„Primul aspect care trebuie revizuit este creșterea salariilor la nivelul personalului din ARBDD. În momentul de față este una dintre cele mai mici remunerații în cadrul unei instituții de stat. A doua problema care clar trebuie rezolvată este implementarea planului de management al Rezervației Biosfera Delta Dunării, precum și armonizarea legislației și a tuturor elementelor care să permită o dezvoltarea din punct de vedere al mediului”, a precizat Țibuleac pentru TLNews.

Potrivit Ziarul de Tulcea, Cătălin Țibuleac a fost șeful SRI Tulcea până în 2017, când s-a pensionat.

sursă foto: TLNews


Citește și:

VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.