Mergi direct la conținut »
Ce a scris un britanic, după ce a primit de la vecinul său român o savarină. Postarea lui s-a viralizat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce a scris un britanic, după ce a primit de la vecinul său român o savarină. Postarea lui s-a viralizat

Ce a scris un britanic, după ce a primit de la vecinul său român o savarină. Postarea lui s-a viralizat

Postarea unui britanic pe Twitter a devenit virală după ce a povestit că a primit de la vecinul său român o savarină. Încântat de gest, dar și de gustul prăjiturii, britanicul a pus o poză cu desertul românesc alături de un mesaj în care povestește cum a ajuns în posesia lui. Postarea a devenit virală fiind apreciată de aproape 16.000 de ori.

Niall, numele de pe Twitter a britanicului, a scris alături de fotografie că ”Vecinul meu român tocmai a venit la mine la gard și mi-a spus că vrea să îmi dea ceva. A găsit desertul lui preferat de acasă într-un magazin de aici, pentru prima dată de când s-a mutat, și era atât de încântat încât le-a cumpărat pe toate și a vrut ca eu să gust una. Imigrația e cea mai tare”.

Postarea s-a viralizat în scurt timp, ajungând să aibă peste 260 de comentarii, să fie redistribuită de peste 1.800 de ori și a primit aproape 16.000 de aprecieri.

Succesul pozei cu savarina, precum discuțiile care au urmat după aceea l-au surprins mai ales pe britanic.

În unul dintre comentarii el a scris că „Nu pot să cred câte reacții a primit postarea. O, Dumnezeule, dacă vecinul meu se uită diseară la știri și își vede prăjitura la TV? Trebuie să îi povestesc neapărat despre ce s-a întâmplat. Hai să mergem cu toții în România, sunt generoși și își împart desertul”.

Multe dintre comentariile de la postare aveau subiect politic vorbindu-se despre Brexit și problema imigrației, dar părerile internauților erau pro-românești.


Citește și: VIDEO/ Am fost la cel mai mare show aviatic din lume. Afaceri de 100 de miliarde € în două zile


Close
Închide
  Close