De Tiberiu Bujdei,

Mandachi și-a explicat invitația pe Facebook: ”De ce merg acolo? E foarte simplu: am întrebat Guvernul dacă are ceva noutăți cu privire la autostrada de la noi și m-a pus pe silent. Poate își imaginează că ne-am mutat cumva din Moldova… Dar noi tot aici stăm, n-am plecat. Recunosc, sunt și nervos deoarece mi-e tot mai clar că peticul ăsta de beton va rămâne singura autostradă a Moldovei (cea mai săracă regiune a României)”, a scris Mandachi pe pagina de socializare.

Antreprenorul a spus că nu va dansa Hora Unirii, ci va aduce foi și pixuri pentru românii care vor să transmită un mesaj Guvernului.

”Ce facem acolo? Fiecare face ce vrea… (eu încă mă mai gândesc…) dar ceilalți pot să scrie o scrisoare pentru guvern, poate lor le răspunde… Foi și pixuri aduc eu”, a precizat Mandachi.

”Și mai am o curiozitate: dacă mai există muritori care încă vor autostradă?! Dacă da, le strâng mâna, facem o poză și plecăm acasă”, a transmis Mandachi.

Citeşte şi:

Oferta unei comune din Franța pentru medicii români: primă de instalare de mii de euro și un salariu mult peste nivelul din România

Surse judiciare: primul român care a fost condamnat la închisoare pe viață după 1990 a fost arestat din nou. Acesta fusese eliberat după 20 de ani de detenție

Un nou asasinat bulversează Iranul. Un aliat al lui Qassem Soleimani, împușcat mortal în fața casei de indivizi mascați

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul