„Solicit PSD să susțină proiectul de lege pe care l-am depus ca parlamentar al PNL, prin care solicitam exceptarea de la liberare condiționată, pentru criminali, violatori, pedofili, tâlhari și corupți”, a transmis Roman.

El menţionează că proiectul de lege este depus la Senat și înregistrat încă din 4 iunie şi are aviz favorabil de la Consiliul legislativ.

„Din păcate, de atunci proiectul este ținut la sertar și este blocat. PNL a atras atenția ca reducerea fracțiilor de pedeapsa nu este decât o gura de oxigen pentru infractori și ca măsurile luate de PSD nu fac decât sa dea mai multe drepturi infractorilor, în timp ce victimele sunt pur și simplu abandonate”, mai spune Roman.

Potrivit deputatului, după tragedia de la Alba Iulia, când o tânără a fost tâlhărită în scara unui bloc, după crima de la Mediaș, am atras atenția ministrului de Interne, Carmen Dan că este doar începutul! Am repetat obsesiv că nimeni nu mai este în siguranță.

„PNL a solicitat un plan concret de creștere a siguranței cetățeanului. De fiecare dată, ni s-a răspuns cu aroganță sau indiferență. Acum, din păcate, suntem obligați să asistăm la tragedii abominabile și la eșecul lamentabil al politicii PSD în domeniul siguranței cetățeanului.   Solicit președintelui PSD, premierul Viorica Dancila, să ceară colegilor săi parlamentari să voteze în regim de urgență proiectul PNL, astfel încât, odiosul criminal de la Caracal să putrezească în pușcărie și nu să fie liberat condiționat după 6-7 ani!”, mai afirmă Florin Roman.

Citeşte şi:

EXCLUSIV/ Ce s-a întâmplat în mașina ucigașului din Caracal: „Fata nu s-a speriat”, recunoaște răpitorul, „am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”

Șeful STS, Ionel Vasilca, a demisionat din funcție „nu ca urmare a celei mai mici umbre de vinovăție, ci pentru a nu afecta prestigiul instituției”

Când a venit dezastrul de la Caracal peste ei, șefii au lăsat politica deoparte și și-au trimis pe teren cei mai buni polițiști și procurori!

EXCLUSIV / Portretul monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă: ”Era un tip foarte recalcitrant”. Soția lui, infirmieră, venea la serviciu bătută, învinețită la ochi!

10 lucruri care nu s-au văzut în cazul Caracal. Familia, vecinii și Poliția au tolerat violența lui Dincă până când a devenit asasin multiplu!

Ce alegere! Ce antrenor din strainatate vrea Hagi in locul lui la Viitorul: "Da, recunosc"
PARTENERI - GSP.RO
Ce alegere! Ce antrenor din strainatate vrea Hagi in locul lui la Viitorul: "Da, recunosc"
Andreea Esca, un nou gest șocant. Ce face acum, după ce s-a vindecat. I-a uluit pe toți
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Andreea Esca, un nou gest șocant. Ce face acum, după ce s-a vindecat. I-a uluit pe toți
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
HOROSCOP
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
RECOMANDĂRI