Mergi direct la conținut »
Cei doi autori ai furtului de 500.000 lei au fost prinşi  în Galaţi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cei doi autori ai furtului de 500.000 lei au fost prinşi în Galaţi

Bărbații care au furat luni dimineaţă, 500.000 de lei dintr-un autoturism din Brăila, au fost prinşi pe o stradă din Galaţi. Aceștia au fost reţinuţi.

„Cei doi autori ai furtului au fost găsiţi şi reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila, urmând să fie prezentaţi astăzi (marţi n.r.) cu propunere de arestare preventivă. Ei au fost identificaţi şi prinşi pe raza municipiului Galaţi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Galaţi”, a declarat Laura Belciugan, polițist din cadrul IPJ Galaţi potrivit Agerpres.

Scena furtului a fost înregistrată de o cameră de supraveghere, iar pe imagini se observă cum doi bărbaţi se îndreaptă în fugă spre un autoturism staţionat pe o stradă din cartierul Lacu-Dulce, îi sparg geamul din spate, iau două genţi, iar apoi se duc către o altă maşină cu care pleacă.
Citește și

Reporterul Libertatea, martor la dezastrul de la Catedrala Notre-Dame: „Sunt lângă sute de oameni care privesc neputincioși flăcările”

 

Close
Închide
  Close