MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 09:33

Cei doi suspecți în cazul paznicilor uciși au fost lăsați liberi. Bănuiți de trei crime, frații Bonciu sunt cercetați sub control judiciar

Distribuie

Cei doi suspecți în cazul paznicilor uciși la fabrica de ciment au fost eliberați, după ce un judecător de la Tribunalul București a respins cererea de arestare preventivă făcută de procurori şi i-a plasat sub control judiciar. Frații Marian și Florin Bonciu sunt suspectați și de uciderea unui al treilea paznic, din aceeași fabrică, în anul 2017. Astfel, cei doi sunt suspectați în trei cazuri de omor, însă instanțaau decis să îi lase pe aceștia în libertate. 

Cei doi frați, Marian și Florin Bonciu, au fost reținuți în noaptea de luni spre marți, fiind principalii suspecți în cazul celor doi paznici găsiţi decedaţi în incinta unei firme de pe Bulevardul Timișoara, din Capitală.

Iniţial, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru omor, respectiv omor calificat.

Conform unui comunicat emis de Parchetul Tribunalului București, 'în noaptea de 15–16.07.2018, în incinta aceleiaşi fabrici, la nivelul 1 al unei hale dezafectate, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază care-şi desfăşurau activitatea la obiectivul menţionat, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) conducând la decesul victimelor”.

De asemenea, cei doi bărbaţi sunt suspectaţi de uciderea unui alt bărbat, în august 2017, în incinta aceleiaşi fabrici. Și cel de-al treilea bărbat ucis a fost tot paznic.

„În noaptea de 13-14.08.2017, în timp ce se aflau în incinta unei fabrici situate pe bd. Timişoara din sectorul 6, într-o hală dezafectată, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei I.A., agent de pază care îşi desfăşura activitatea la obiectivul menţionat, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale – fracturi craniene care au cauzat decesul acesteia. În ceea ce priveşte fapta din anul 2017, cadavrul a fost descoperit la circa o lună de la data semnalării dispariţiei victimei, iar modificările cadaverice produse în acest interval (stare avansată de putrefacţie) nu au permis stabilirea cu certitudine a mecanismului de producere a leziunilor traumatice”, a precizat Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Procurorii spun că ultimele două victime au fost lovite şi aruncate de la etaj, mai precis de la primul nivel al halei, suferind multiple traumatisme care au dus la deces.


Citește și: EXCLUSIV/ Cine sunt suspecții dublei crime din Capitală. Frații au fost trimiși la muncă de primarul din Gîrceni: „Să câștige cinstit, prin muncă, o bucată de pâine' 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii