Mergi direct la conținut »
CFR Călători anunță un profit de 64 de milioane de lei; Compania îl contrazice pe premierul Tudose, care vorbea de pierderi
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > CFR Călători anunță un profit de 64 de milioane de lei; Compania îl contrazice pe premierul Tudose, care vorbea de pierderi

CFR Călători anunță un profit de 64 de milioane de lei; Compania îl contrazice pe premierul Tudose, care vorbea de pierderi

CFR Călători anunță un proft de 64 de milioane de lei, în iulie 2017. Compania îl contrazice, astfel, pe premierul Mihai Tudose, care vorbea în ultima ședință de Guvern de pierderi ale acestei companii, motiv pentru prim-ministru să îl apostrofeze pe Răzvan Cuc, șeful de la Transporturi.

De Valentina Postelnicu,

”August 2017. 64 milioane lei este profitul înregistrat de CFR Călători la sfârșitul lunii Iulie 2017”, a anunțat CFR Călători, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Compania prezintă și un tabel cu alte cifre comparative la 6 luni: 2017 față de 2016.

Astfel, potrivit datelor oficiale, rezultatele financiare pentru primul semestru al anului sunt în creştere comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Operatorul de transport a avut o cifră de afaceri de 931,8 milioane de lei, în primele şase luni din 2017, în creştere faţă de perioada similară de anul trecut, când raporta o cifră de afaceri de 816,9 milioane de lei.

Premierul Mihai Tudose Premierul Mihai Tudose i-a reproşat, săptămâna trecută, ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în şedinţa de guvern, pierderile pe care le înregistrează companiile aflate în subordinea ministerului precum Tarom şi CFR.

Premierul prezenta și câteva cifre, pentru aceste companii: ”104 milioane pierdere pe şase luni (n.r. a companiei Tarom), CFR Marfă – pierdere, CFR Călători – pierdere. Înţeleg că este o echipă foarte bună, dar nu mergeţi în direcţia care trebuie”, spunea prim-ministru.

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui
Recomandări

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui

 

CFR Călători are în dotare peste 1.400 de locomotive și vagoane., iar ultimele investiții majore au fost realizate în 2011. Vechimea medie a parcului este de peste 25 de ani.

În România, zilnic, peste 150.000 de călători circulă cu trenul. Peste 58 de milioane de pasageri au călătorit cu trenul, anul trecut, în România. Autoritățile se așteaptă ca numărul călătorilor să crească, anul acesta, cu peste 5 milioane.

Citește și: Transformarea uimitoare a lui Florin Birică, primul câștigător “Dansez pentru tine”. Cum arată acum partenerul Andrei

Close
Închide
  Close