Mergi direct la conținut »
Chiriaș complet dezbrăcat în Mamaia Nord, prins de proprietar în timp ce priza droguri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Chiriaș complet dezbrăcat în Mamaia Nord, prins de proprietar în timp ce priza droguri

Chiriaș complet dezbrăcat în Mamaia Nord, prins de proprietar în timp ce priza droguri

Un chiriaș din Mamaia nord a fost prins de proprietarul apartamentului chiar în timp ce de droga dintr-o farfurie. Bărbatul era complet dezbrăcat, urla și alerga prin casă, iar vecinii au chemat proprietarul pentru că nu mai puteau suporta urletele acestuia.

De Mihai Niculescu,

Bărbatul a fost depistat în flagrant delict chiar de către agenții firmei de pază cu care complexul avea contract, care l-au imobilizat și au anunțat Poliția.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu două nopţi, în jurul orei 00.15, atunci când un echipaj al firmei de pază şi protecţie care asigură securitatea într-un complex rezidenţial din Mamaia Nord a fost solicitat de mai mulţi proprietari deranjaţi de zgomotele care veneau dintr-un apartament, relatează observator.tv.

Apartamentul era închiriat de proprietar unui bărbat. La faţa locului a ajuns şi proprietarul apartamentului. Acesta a solicitat agenţilor de pază să îl însoţească în apartament pentru că nu ştia la ce să se aştepte din partea chiriașului.

În momentul în care au intrat în apartament, oamenii l-au găsit pe chiriaş complet dezbrăcat, alergând şi ţipând prin casă, arată sursa citată.

Agenţii l-au imobilizat şi au sunat la 112.

În apartament, poliţiştii au descoperit mai multe pachete care ar fi putut conţine droguri, inclusiv o farfurie plină cu un praf de culoare albă.

Agenții de ordine publică au comunicat situația ofițerilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Sursa imagini: observator.tv


Citește și: Așa va arăta Cazinoul din Constanţa! Prima imagine publicată de autorități și toate detaliile despre modernizarea bijuteriei de pe Litoral


 

Close
Închide
  Close