MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Chiriaș complet dezbrăcat în Mamaia Nord, prins de proprietar în timp ce priza droguri

Distribuie

Un chiriaș din Mamaia nord a fost prins de proprietarul apartamentului chiar în timp ce de droga dintr-o farfurie. Bărbatul era complet dezbrăcat, urla și alerga prin casă, iar vecinii au chemat proprietarul pentru că nu mai puteau suporta urletele acestuia.

Bărbatul a fost depistat în flagrant delict chiar de către agenții firmei de pază cu care complexul avea contract, care l-au imobilizat și au anunțat Poliția.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu două nopţi, în jurul orei 00.15, atunci când un echipaj al firmei de pază şi protecţie care asigură securitatea într-un complex rezidenţial din Mamaia Nord a fost solicitat de mai mulţi proprietari deranjaţi de zgomotele care veneau dintr-un apartament, relatează observator.tv.

Apartamentul era închiriat de proprietar unui bărbat. La faţa locului a ajuns şi proprietarul apartamentului. Acesta a solicitat agenţilor de pază să îl însoţească în apartament pentru că nu ştia la ce să se aştepte din partea chiriașului.

În momentul în care au intrat în apartament, oamenii l-au găsit pe chiriaş complet dezbrăcat, alergând şi ţipând prin casă, arată sursa citată.

Agenţii l-au imobilizat şi au sunat la 112.

În apartament, poliţiştii au descoperit mai multe pachete care ar fi putut conţine droguri, inclusiv o farfurie plină cu un praf de culoare albă.

Agenții de ordine publică au comunicat situația ofițerilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Sursa imagini: observator.tv


Citește și: Așa va arăta Cazinoul din Constanţa! Prima imagine publicată de autorități și toate detaliile despre modernizarea bijuteriei de pe Litoral


 

Comentarii