MENIU CAUTĂ

Cine este Gabriel Nedelcu de la Exatlon. „Voiam să fiu polițist”

Distribuie

Gabriel Nedelcu, războinicul de la „Exatlon”, se numără printre concurenții cu puternice atuuri competitive, fapt demonstrat în fiecare ediție a îndrăgitului reality sportiv.

Războinicul, care este împătimit al dansului, sport pe care îl practică, și-a dorit însă, în copilarie, ca traiectoria sa profesionala să fie alta. „Când eram la grădiniță voiam să fiu polițist, după aceea am vrut să fiu medic. Încă nu știu sigur ce îmi rezervă viitorul, ce o să fac, dar sunt optimist”, mărturișeste Războinicul.

Gabriel, unul dintre competitorii „liniștiți”, care nu iscă certuri, mărturisește ca în copilărie era „privilegiat”, iar părinții îl certau destul de rar dar, cu toate acestea, își amintește de momentul când a fost drastic muștruluit, în urma unei năzbâtii.

„Eu fiind mai mic, nu prea mă certau părinții, mai mult pe frații mei mai mari. Eram destul de mic, la vreo 12 ani si a fost un fel de concert organizat la noi în oras, iar a doua zi aveam școală. Eram împreună cu vărul meu și mai mulți prieteni. Fratele meu plecase, văzând că se face târziu și eu nu mai ajung acasă, mă tot suna să mă întrebe pe unde sunt …; m-am enervat și am închis telefonul. Era trecut de 2:00 noaptea iar eu aveam telefonul închis. Mama se speriase că nu știa unde sunt, de ce nu vin acasă. Când am deschis telefonul am văzut acolo vreo 17 apeluri. Când mi-am sunat părinții, m-au certat la telefon, m-au certat și acasă, dar le-am explicat situatia și m-au inteles”, rememorează Gabriel Nedelcu.

„Exatlon sigur mă va schimba, și pe mine și pe toti cei de acolo, mai ales pe cei care vor sta întreaga perioada, pentru că este o experiență destul de profundă și orice experiență schimbă pe oricine”, este de părere Gabriel, care zilele trecute a intrat în conflict cu Giani Kiriță.

Citește și

Bolizi de lux și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor

 

Comentarii