MENIU CAUTĂ

Cioacă, într-o PETIŢIE trimisă Parlamentului EUROPEAN: „Elodia a fost LOCALIZATĂ ÎN SPAŢIUL SCHENGEN”

Distribuie

Cioacă spune autorităţilor europene ceea ce a spus şi în faţa magistraţilor din ţară şi anume: faptul că soţia sa nu a fost căutată corect. Mai mult, fostul poliţist susţine că are informaţii potrivit cărora Elodia ar fi circula sub o falsă identitate în spaţiul Shengen şi cere ajutorul instanţei europene.
„Din informaţiile primite pe căi neoficiale avem informaţia că pretinsa victimă a fost localizată în spatial Shengen în luna iunie 2011. Aceleaşi informaţii ne confirmă împrejurarea că soţia mea a primit o identitate falsă sub care a circulat în spaţiul Shengen. Pentru a lămuri acest aspect, avem nevoie imperioasă de intervenţia Excelenţei Voastre”, se arată în petiţia citată de ziarulring.ro
Magistrații de la Curtea de Apel Pitești au respins în luna iulie cererea lui Cristian Cioacă de suspendare a executării pedepsei. Fostul polițist cerea să fie eliberat cel puțin până la soluționarea contestației la pedeapsa de 15 ani și 8 luni, care se va judeca pe data de 3 octombrie.
Fostul politist Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu si a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi in data de 18 iunie 2014. Tribunalul Argeş îl condamnase iniţial la 22 de ani de închisoare, însă Curtea de Apel Piteşti, s-a pronunţat definitiv în acest doar şi a schimbat încadrarea juridică a faptei din „omor” în „lovituri cauzatoare de moarte”.
 
 

Citește mai multe despre Elodia Ghinescu pe Libertatea.

Comentarii