Mergi direct la conținut »
Ciobanul lăsat să se târască prin fața Spitalului din Călărași a făcut afirmații șocante: "M-au tratat ca pe un câine"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ciobanul lăsat să se târască prin fața Spitalului din Călărași a făcut afirmații șocante: "M-au tratat ca pe un câine"

Ciobanul lăsat să se târască prin fața Spitalului din Călărași a făcut afirmații șocante: „M-au tratat ca pe un câine”

Bărbatul care a fost lăsat să se târască pe asflat în fața Spitalului de Urgență din Călărași, care este un cioban din Borcea, a declarat că a fost lăsat "ca un câine", fiindcă n-avea card de sănătate, informează observatortv.ro.

„M-au aruncat în stradă ca pe un câine pentru că nu aveam card de sănătate”, a acuzat Petre Bălan. Acesta a povestit că a făcut o criză de rinichi și a căzut de durere pe stradă. Salvarea l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Călărași.

Acolo i s-a luat sânge pentru analize, dar, după ce i-au cerut cardul de sănătate, iar bărbatul nu avea așa ceva, a fost aruncat afară din  instituția medicală.

Medicii au spus că era beat

Medicii de la Spitalul Județean de urgență din Călărași și-au motivat gestul de a-l lăsa pe stradă fiindcă ar fi refuzat internarea, era beat, i-a înjurat și și-a aruncat singur branula din mână.

Doctorii au anunțat că vor să-l dea în judecată pe cel care a filmat, pentru că le-a defăimat imaginea. Filmarea a declanşat trei anchete în Călăraşi. La Poliţie, la spital şi la Consiliul Judeţean.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ „Agresorul sexual a mușcat-o de sân!” Parchetul face test ADN. Bărbatul recunoaște. Judecătorul îi dă cu suspendare. Fata are 16 ani și e bolnavă de epilepsie!

Close
Închide
  Close