MENIU CAUTĂ

Ciocolată Kamasutra pentru Ziua îndrăgostiţilor

Distribuie

Tabletele de ciocolată ce ilustrează tablourile Kamasutra se vor putea  cumpăra din 14 februarie, de Sf. Valentin, din magazinele lanţului Real din România.

„Este un produs unic, românesc, pe nişa de produse de ciocolată de lux, care intră pe retail în România. În afara ţării, Kamasutra nu se găseşte pe rafturile supermarket-urilor, ci doar în ciocolaterii. Eu sunt convins că Kamasutra va avea succes, pentru că intrigă, atrage. Cine are curiozitatea, o va încerca. Este o ciocolată neagră, foarte bună, marca Callebout”, declară Florin Balan, patronul firmei producătoare, SC Pralin SRL.

Ciocolata neagră de 200 de grame, ambalată într-o cutie de carton de culoare roşie, va avea afişat semnul „interzis minorilor”.

Cutia va conţine opt tablete pe care sunt reproduse imagini specifice, fiind însoţite de o scurtă poveste a ceea ce înseamnă Kamasutra şi ciocolata:

„Conceptul KAMA reprezintă bucuria contopirii fizice ca punte între spirit şi suflet, implicând toate cele cinci simţuri umane. Ciocolata este un răsfăţ magic al gustului, o punte secretă către inima celuilalt”.

Comentarii