Mergi direct la conținut »
UPDATE | Bărbatul căruia i s-a făcut rău la metrou a murit

Circulația metroului este îngreunată pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, la staţia Eroii Revoluţiei, din cauza unei urgențe medicale. Este vorba despre un călător căruia i-a venit rău în tren, la ora 13,31.

UPDATE ora 16.00: Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București- Ilfov au precizat că bărbatul care a intrat astăzi în stop cardio respirator, fiind coborât la stația Eroii Revoluției, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD sosite la fața locului.

Două echipaje SMURD au acționat la fața locului, fiind trimis inclusiv și un medic, au informat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.


Garnitura a fost oprită în staţie şi a fost chemată de urgenţă echipa medicală SMURD. După 10 minute, călătorii au fost debarcaţi şi au fost transbordaţi în alt tren pentru a-şi continua călătoria. Terenul în care s-a petrecut incidentul a rămas pe loc, iar echipa medicală dă primele îngrijiri medicale.

În acest moment transbordarea pasagerilor pe tronsonul Berceni-Pipera, pe sensul spre Berceni, se face în straţia de metrou Tineretului.

 

Close
Închide
  Close