De Mihai Niculescu,

„Carevasăzică, cei 25 nu protestează şi nu intră în grevă pentru că aşa ceva s-a întâmplat unei paciente şi e al doilea caz de incendiere, nu primul, în spitalul Floreasca, nu, ei se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran şi vor să mai facă rău unor pacienţi, refuzând să-i opereze. În vreme ce Beuran, ca pesedist de suflet ce e, se dă victimă a unui complot politic!“ a explicat jurnalistul pe platforma Republica, potrivit Adevărul.

25 de medici și cadre medicale din spitalul Floreasca au semnat și parafat o hârtie prin care anunță că intră în grevă, nu mai operează decât cazuri grave.

De ce? Pentru că tartorul lor, agramat, autor de furt intelectual și medic de partid, (citiți aici mai multe) așa-zisul „prof. univ.” Beuran, a fost demis din foncție. Beuran rămâne totuși chirurg, din asta nu l-a dat nimeni afară, poate să opereze în continuare în spitalul cu acreditare suspendată.

Dar nu mai e șef, Dumnezeule mare! Teribil! Înfiorător! Groaznic! 

Cu mult mai groaznică pierderea șefiei de către Beuran decât arderea de vie a pacientei lui Beuran pe masa de operație, acesta strălucind prin absența din sală, deși semnase în fals protocolul operator, mai comițând și alte vreo zece încălcări ale protocoalelor medicale, potrivit comisiei de anchetă. Carevasăzică, cei 25 nu protestează și nu intră în grevă pentru că așa ceva s-a întâmplat unei paciente și e al doilea caz de incendiere, nu primul, în spitalul Floreasca, nu, ei se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran și vor să mai facă rău unor pacienți, refuzând să-i opereze. În vreme ce Beuran, ca pesedist de suflet ce e, se dă victimă a unui complot politic!

După părerea subsemnatului, acești 25 de nemernici ar trebui dați afară pe loc și să li se interzică să mai practice meseria. Să se ducă unde-or vedea cu ochii.

Dar cine să facă asta, de vreme ce șeful Colegiului Medicilor, Borcean, tocmai a contribuit la anchetă înălțându-i osanale marelui său tovarăș Beuran”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Republica.

Citeşte şi:

România își retrage militarii din Irak după creșterea tensiunilor în Orientul Mijlociu. La ce misiuni internaționale mai participă Armata Română

Retragerea justă a militarilor români din Irak și povestea epică a conflictului SUA – Iran

Cine este primul pacient ars pe masa de operație la Floreasca. Polițiștii au deschis o anchetă

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres