Alida Mocanu lucrează acum la Digi24, unde este producătorul emisiunii de lifestyle “Ultraviolet”. Cei doi au avut șansa să stea din nou față în față, în cadrul emisiunii, unde au vorbit despre creațiile lui Vivienne Westwood.

“Vivienne Westwood luptă împotriva curentului fast fashion. Oamenii îşi cumpără haine în fiecare weekend, în fiecare lună, din ce în ce mai mult. Dacă fiecare dintre noi îşi deschide dulapul, găseşte o grămadă de chestii pe care nu le mai poartă, pe care poate nu le-a purtat niciodată, cu eticheta pe ele. E absurd. Ori, Vivienne Westwood luptă foarte mult pentru chestia asta: buy less, choose well, make it last. Cumpără mai puţin, cumpără cu cap, economiseşte, cumpără ceva şi ai grijă de lucrul respectiv: îl porţi cu respect, îl porţi cum trebuie, îl porţi la ocaziile la care se potriveşte”, spune Soso în interviul care va fi difuzat integral duminică, de la ora 15:30, la Digi24.

Citește și

FOTO&VIDEO/ Explicația halucinantă a primarului care a turnat bere peste cadavrul unui urs: „Acasă când tai porcul primul pahar de țuică îl torn peste el. Așa am făcut și aici”

 

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."