Mergi direct la conținut »
Cum a primit Cicică din Solonț capra, cu covor roșu și cu ochelari de soare! Ce-și dorește pentru 2019: „Sănătate și un BMW!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Cum a primit Cicică din Solonț capra, cu covor roșu și cu ochelari de soare! Ce-și dorește pentru 2019: „Sănătate și un BMW!”

Cum a primit Cicică din Solonț capra, cu covor roșu și cu ochelari de soare! Ce-și dorește pentru 2019: „Sănătate și un BMW!”

Cicică din Solonț, Bacău, bărbatul care și-a transformat mașina Opel într-un BMW și a făcut senzație pe internet, s-a pregătit temeinic pentru a primi cetele de mascați.

De Andreea Archip,

Bărbatul s-a îmbrăcat într-un costum branduit cu marca BMW al cărui fan este, și-a pus ochelari de soare și toate inelele de aur pe care le are. A scos în fața curții un covor roșu din cordele și a scos din pivniță toate băuturile bio pe care le-a făcut peste an: „Am făcut ceva deosebit. Nu mă dau mare, nu mă dau în spectacol. Dar am făcut ceva frumos. Afinată naturală de casă, țuică de cireșe în butoi de salcâm. Eu ăsta sunt, Cicică! Respectul este al meu!”, a făcut prezentarea bărbatul din Solonț.

Cetele cu capra a jucat la el în bătătură în fața bărbatului, apoi mascații s-au cinstit cu un pahar de vin și au plecat pe la alte gospodării. L-am întrebat pe Cicică ce își dorește pentru 2019: „Sănătate, că dacă am sănătate, le fac pe toate. Și un BMW. Dacă o fi, că mie îmi place BMW!”

Cum a primit Cicică din Solonț capra. Cicică cu ochelari de soare

Povestea lui Cicică a fost una dintre cele mai viralizate articole ale anului pe libertatea.ro. Vezi AICI ce alte clipuri făcute anul acesta de jurnaliștii Libertatea s-au viralizat pe Facebook

Citește și: 

VIDEO. Cicică din Solonț și-a făcut BMW dintr-un Opel: „Am cea mai frumoasă mașină din România”

Cel mai tare cărucior de cumpărături e făcut de Cicică din Solonț! Are alarmă, schiuri, faruri și marca BMW X7

Close
Închide
  Close