De Cristina Radu,

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a anunțat decizia dată miercuri de instanță printr-o declarație de presă făcută chiar lângă terenul respectiv, lângă stația de metrou Titan. Negoiță a spus că este „o zi mare pentru bucureșteni” și „o zi de doliu pentru mafia retrocedărilor”.

„Este o zi mare pentru toţi locuitorii din Sectorul 3 şi, aş putea spune, chiar pentru bucureşteni şi pentru România. Pentru mafia retrocedării terenurilor este zi de doliu. Avem hotărâre judecătorească, (…) cele 12 hectare care au fost retrocedate ilegal în Parcul IOR vor deveni domeniu public”, a spus primarul.

Deși decizia Curții de Apel nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs, edilul se declară optimist și spune că proprietarii terenului din IOR nu au nicio șansă de câștig. Ba mai mult, cei vinovați pentru retrocedarea ilegală a terenurilor ar trebui trași la răspundere, mai ales în contextul în care el însuși a primit amenințări pentru că i-a împiedicat pe proprietari să construiască pe terenurile din parcuri, terenuri care ar trebui să fie publice.

Primăria Sectorului a atac în 2016 în instanță titlul de proprietate și punerea posesie a celor 12 hectare din Parcul IOR, retrocedate în 2005. În iulie anul acesta, Negoiță a anunțat că depune plângere la Parchetul General cu privire la situaţia spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă retrocedate în Sectorul 3.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci