MENIU CAUTĂ
20 Sep. 2013 05:22 , de Geo Berciu

CUTREMURĂTOR! Fratele copilului ucis de câini l-a DESENAT pe Ionuţ FĂRĂ CAP!

Distribuie

Părinţii lui Andrei l-au dus pe acesta la mai mulţi psihologi şi psihiatri pentru a-l ajuta să treacă peste trauma la care a fost supus. Numai că ceea ce au descoperit aceştia i-a înspăimântat pe toţi!

Chiar în prima zi, cu multă grijă, mai mult în joacă, aşa cum se procedează cu cei mici, Andrei a fost pus să-şi deseneze familia. Este chiar o probă de evaluare şi de diagnostic în psihologie şi psihiatrie, dar rezultatul a fost unul cutremurător.

„Şi-a desenat părinţii, s-a desenat pe el şi l-a desenat şi pe frăţiorul lui, pe Ionuţ. Dar l-a desenat pe Ionuţ… fără cap. Aproape fără cap. Pentru că o mare parte din cap lipsea. Părea mai degrabă că nu are cap. În acel loc unde trebuia să fie cap era… o pată albă”, a declarat o sursă pentru ziarulring.ro.

Explicaţia, venită din partea unui specialist, arată clar că micuţul Andrei este extrem de traumatizat de imaginile înfricoşătoare la care a fost martor. „Este foarte clar că această mutilare enormă a frăţiorului a fost văzută şi recepţionată ca extrem de traumatică şi deja, în reprezentarea sa, imaginea fratelui este una fără cap. Micuţul Andrei a refuzat să facă o reprezentare realistă a frăţiorului său, nu a reprezentat deloc imaginea fratelui său mutilat, muşcat, ci a preferat să înlocuiască zona capului cu o zonă albă. Cu nimic. Ca şi cum ar fi fost decapitat”.

Citeşte şi: Cine e bărbatul care l-a dus pe Andrei la bunică?

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii