MENIU CAUTĂ
27 Mar. 2017 22:38

Daniela Crudu, fotografie de familie în trei: cu mama și cu sora ei. „Frumoasele mele”

Distribuie

Daniela Crudu, fotografie cu mama și cu sora ei. Florentina, mama Danielei Crudu, munceşte de 10 ani în Italia şi nu are de gând să se întoarcă prea curând în România. Totuși, din când în când, mai vine în țară ca să își vadă cele două fiice, pe Daniela și Ana.

La fel cum s-a întâmplat și acum, iar cele trei au petrecut cât mai mult timp împreună. Gura lumii spune că ele ar fi recurs și la niscaiva operații estetice, zilelea acestea, dar importantă e reunirea familiei și amintirile care rămân după aceste momente.

În acest sens, Daniela nu a ezistat să imortalizeze această întâlnire și să o posteze pe pagina sa de Facebook, alături de un msesaj scurt și cuprinzător: „Frumoasele mele”.

În urmă cu câţiva ani, părinţii Danielei au divorţat, din motive ce nu au fost făcute publice, până acum. Totuși, la un moment dat, femeia a recunoscut că s-a despărţit de tatăl fetelor, Nelu Crudu, din orgoliu, după ce acesta s-a dus la un post tv şi a vorbit-o de rău. În prezent, cei doi sunt în relaţii bune, dar nu mai formează un cuplu.

Revenind la Daniela Crudu, a scăpat complet de sub control obsesia ei pentru kilogramele în minus. Slăbiciunea ei, pastilele de slăbit.

De altfel, hainele o nefericesc pe Daniela Crudu! Îi este din ce în ce mai greu să presteze… îmbrăcată

Daniela Crudu, care face 28 de ani pe 14 iunie 2017, este asistenta lui Dan Capatos la Xtra Night Show, emisiune difuzată de Antena1, din echipa căruia mai fac parte Anisia Gafton, Cătălin Bordea şi Silviu Andrei.

A fost asistentă tv și la Un show păcătos, emisiune realizată tot de Dan Capatos, dar care a fost scoasă din grila Antenei 1, anul trecut, pe 16 decembrie 2016, pentru a face loc noului show nocturn.

Daniela Crudu a ales să-și petreacă primele zile din acest an în Dubai, alături de gașca ei de prietene. Întâmplarea a făcut ca asistenta Tv să se intersecteze cu fostul ei iubit, Mihai Nilă Costea în Emiratele Arabe, acolo unde sportivul a avut contract până de curând.

Chiar dacă în utlimii doi ani cei doi nu și-au mai vorbit, mai ales că despărțirea dintre ei nu a fost una tocmai amiabilă, Cruduța nu este o persoană care să țină dușmănie, așa că a încercat să uite toate momentele dificile dintre ei.

Asta până când Nilă a încercat să se reapropie de ea și să-i dea de înțeles că dorește să reia relația cu ea, lucru care nu i-a convenit deloc brunetei…

Citește mai multe despre Daniela Crudu și nelu crudu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii