EXCLUSIV / Daniela Crudu a scăpat complet de sub control obsesia ei pentru kilogramele în minus. Slăbiciunea ei, pastilele de slăbit

19 martie 2017 23:30

Daniela Crudu slăbește și nu se mai oprește. Bruneta șochează cu fiecare apariție privitorii și vecinătatea ei cu anorexia este tot mai comentată. Cei care o cunosc știu că se înfometează și lasă să treacă zile întregi în care se hrănește doar cu jumătate din zeama de la o ciorbă, dar puțini sunt cei care au aflat deja că a devenit dependentă și de pastile.

Își dorește atât de mult să fie slabă încât a ajuns să-și pericliteze la modul cel mai serios sănătatea. Daniela Crudu pierde kilograme în continuare, deși trupul ei a ajuns să semene cu al unei femei care suferă de anorexie. Culmea, înfometarea nu i-a ajuns, ci, potrivit apropiaților ei, acum recurge și la pastile de slăbit, pe care le consumă constant, fără pauze. Surse din cercul brunetei ne-au dezvăluit că, în obsesia ei pentru slăbit, Cruduța a intrat pe fir cu distribuitori de medicamente destinate sportivilor care trebuie să piardă greutate și a început să consume pilule a căror substanță activă îi inhibă orice senzație de foame. Asta în condițiile în care oricum, de mai bine de un an, abia se mai atinge de mâncare.

Mănâncă jumătate de ciorbă în 3 zile

Aflată într-o mini-vacanță în străinătate, vara trecută, Daniela și-a șocat cunoscuții cu modul ei de a se alimenta. Paractic, în trei zile de ședere acolo, bruneta nu a mâncat decât câteva linguri de ciorbă, în rest, a consumat băuturi alcoolice la petrecerile pe la care s-a perindat. În aceste condiții în care picioarele au ajuns să măsoare în grosime cât mâinile ei în perioada în care era mai plinuță, iar organismul este privat de nutrienții necesari unei bune funcționări, este greu de crezut că va mai trece mult timp până când vor apărea și problemele de sănătate.

Daniela Crudu slăbește. I-au căzut părul și genele

Deși imaginea atârnă greu în conștiința ei, excesele i-au cauzat Danielei probleme serioase. Toții anii în care a purtat extensii cu adeziv și gene false lipite, au lăsat-o și fără păr, și fără genele ei naturale. Bogăția podoabei capilare pe care o afișează nu are nicio legătura cu natura. Când nu apelează la meșe, Daniela poartă peruci, iar asta se întâmplă din ce în ce mai des în ultimul timp, având în vedere că regenerarea este tot mai anevoiasă din cauza stilului de viață pe care îl are.

În schimb, când vine vorba despre intervenții estetice, Daniela este prima: și-a tăiat gușa, nasul, și-a pus sâni, dinți și tot ce i s-a părut ei că i-ar sta bine.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Hainele o nefericesc pe Daniela Crudu! Îi este din ce în ce mai greu să presteze… îmbrăcată

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro