Mergi direct la conținut »
FOTO | Donald Trump s-a întâlnit cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Donald Trump s-a întâlnit cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey

FOTO | Donald Trump s-a întâlnit cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey

Donald Trump, s-a întâlnit, marți, cu directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, la câteva ore după ce a acuzat compania de "discriminare" faţă de conservatori. Președintele SUA a vrut să știe motivul pentru care a pierdut urmăritori pe rețeaua de socializare. 

De Andreea Radu,

Într-un mesaj, Twitter a transmis că Trump și Dorsey au vorbit despre „protejarea sănătății conversației publice”, potrivit BBC.

„Jack a avut o întâlnire constructivă cu preşedintele Statelor Unite astăzi, la invitaţia preşedintelui. Ei au discutat despre angajamentul Twitter de a proteja conversaţiile publice înainte de alegerile americane din 2020 şi eforturile de a răspunde la criza de opioide”, a transmis Twitter.

Înainte de întâlnire, Trump a acuzat platforma socială că îl discriminează. De-a lungul timpului, mai mulți membri importanţi ai Partidului Republican şi personalităţi media de dreapta au acuzat Twitter şi alte reţele sociale de discriminare faţă de utilizatorii conservatori, fără să aducă dovezi în acest sens însă.

După ce s-a văzut cu Dorsey, președintele SUA a transmis pe Twitter că a avut parte de o întâlnire grozavă.

„Au fost discutate multe subiecte despre platformă şi despre rețelele sociale în general. Sunt nerăbdător să menţinem cu dialog deschis”, a scris Donald Trump.

Foto: EPA


Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”


 

Close
Închide
  Close