Mergi direct la conținut »
Dragnea, despre Ordonanța pe amnistie și grațiere: "Eu nu mă opun. În România trebuie să avem un singur obiectiv, toată lumea la puşcărie?"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea, despre Ordonanța pe amnistie și grațiere: "Eu nu mă opun. În România trebuie să avem un singur obiectiv, toată lumea la puşcărie?"

Dragnea, despre Ordonanța pe amnistie și grațiere: „Eu nu mă opun. În România trebuie să avem un singur obiectiv, toată lumea la puşcărie?”

Liviu Dragnea a afirmat, joi, că el nu se opune, dacp va fi o Ordonanţă pe amnistie şi graţiere şi a precizat că "obsesia" PSD este să se fac dreptate până la capăt".

De Valentina Postelnicu,

„Pe mine discuţia aceasta (despre amnistie şi graţiere – n.r.) începe să mă plictisească. Dacă se va da vreodată în această viaţă, vă promit că vom discuta fără niciun fel de rezerve sau restricţii. Haideţi să discutăm despre ordonanţele, nu himerele din capul lui, ale altora din Opoziţie şi despre o ordonanţă care este extrem de importantă pentru români şi pentru cetăţenii români şi despre firmele româneşti”, a declarat, la Parlament, Dragnea.

El a adăugat că ordonanţa privind amnistia şi graţierea este „o obsesie pentru o parte din presă care spune ‘mâine se dă ordonanţă, la noapte se dă ordonanţă, se dă între Crăciun şi Anul Nou, se dă în noaptea de Revelion’, pentru Opoziţie care tot spune asta, pentru doamna Angela Filote, pentru Klaus Werner Iohannis, pentru toţi cei care mint şi în ţară şi în străinătate”.

„”Sunt atât de multe abuzuri în România, dosare făcute pe probe nelegale, dosare făcute prin șantaj și amenințări, în așa fel încât este legitimă solicitarea de a se găsi o soluție. Că este amnistie și grațiere, să fie. Dacă este o altă soluție, să vină cu ea, dar la un moment dat în această țară trebuie să existe un moment zero (…) Că va fi această OUG de amnistie și grațiere, eu nu mă opun. Că vor fi alte OUG, nu știu”, a spus Dragnea

Șeful PSD a precizat că trebuie să exite „un moment zero”.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Întrebat dacă acest subiect nu este o obsesie și pentru PSD, Dragnea a răspuns că „pentru PSD e o obsesie de a face dreptate până la capăt, să îndreptăm nedreptățile”.

„Ceva trebuie făcut”, a mai spus el.

„În România, la Curtea Supremă au fost completuri constituite nelegal, protocoale secrete între instituțiile de forță. Credeţi că astea nu sunt importante? Sau în România trebuie să avem un singur obiectiv, toată lumea la puşcărie?”, a mai completat el.

Citeşte şi:  Multe, dar scurte! România are 166 de kilometri de pârtii de schi. De Sărbători se deschide una dintre cele mai lungi, în inima Bucovinei

Close
Închide
  Close