Mergi direct la conținut »
"El Loco" Bielsa a făcut un gest cu care a lăsat toată Argentina cu gura căscată. E cea mai mare dovadă de dragoste pentru un club
Ştiri Libertatea > Ştiri > "El Loco" Bielsa a făcut un gest cu care a lăsat toată Argentina cu gura căscată. E cea mai mare dovadă de dragoste pentru un club

„El Loco” Bielsa a făcut un gest cu care a lăsat toată Argentina cu gura căscată. E cea mai mare dovadă de dragoste pentru un club

Marcelo "El Loco" Bielsa, cunoscutul antrenor argentinian, acum în vârstă de 63 de ani, n-a uitat clubul unde a debutat la seniori ca jucător, în perioada 1977-1978, dar și cariera de antrenor (1990 - 1992) și i-a donat 2,5 milioane de dolari, a anunțat clarin.com.

Banii n-au fost virați direct în conturile clubului Newells Old Boys, din Rosario, ci au fost investiți într-un hotel care va fi donat grupării unde a fost legitimat și Lionel Messi.

„El Loco” Bielsa a supervizat construcția din prima zi și, mai mult, a angajat-o pe sora sa, Maria Eugenia Bielsa, arhitect de meserie, să se ocupe de proiect, în colaborare cu Pedro Soria, un nepot al antrenorului.

Așa arată hotelul construit de Bielsa pentru echipa lui de suflet

Hotelul a primit numele  Jorge Bernardo Griffa, după un jucător de legendă al clubului, care a evoluat în perioada 1954 – 1959 și echipa „roș-negrilor”.

Va fi inaugurat de ziua clubului

Hotelul va fi inaugurat pe 3 noiembrie, în ziua în care clubul va împlini 115 ani de viață. Marcelo Bielsa n-a pomenit niciodată niciun cuvânt despre această donație făcută pentru clubul pe care-l iubește.

În prezent, Marcelo Bielsa o antrenează pe Leeds United.


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Statistica înfiorătoare, care nu-i preocupă pe șefii Justiției: 77 de prădători sexuali de copii condamnați fără închisoare, în ultimii doi ani!

Close
Închide
  Close