Mergi direct la conținut »
Eugen Teodorovici exclude o carieră de comisar european: ”Vreau să stau în această ţară şi ce am învăţat să pun în slujba ţării”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Eugen Teodorovici exclude o carieră de comisar european: ”Vreau să stau în această ţară şi ce am învăţat să pun în slujba ţării”

Eugen Teodorovici exclude o carieră de comisar european: ”Vreau să stau în această ţară şi ce am învăţat să pun în slujba ţării”

Ministrul Finanțelor a spus că nu este interesat de o carieră de comisar european, pentru că vrea să își pună priceperea și abilitățile "în slujba țării". Eugen Teodorovici crede că ar fi câștigat locul ocupat acum de comisarul european Corina Crețu, dar susține că nu și-a dorit niciodată asta iar zvonurile unei posibile mișcări în această zonă sunt ”gogorițe”.

De Mihai Niculescu,

„Asta este altă gogoriţă pe care am auzit-o. Nu m-a interesat şi nu m-a interesat nici la mandatul doamnei Creţu (Corina Creţu comisarul european pentru politică regională). Dacă atunci aş fi vrut să devin comisar, credeţi-mă, cu siguranţă poate aş fi câştigat sau cel puţin aş fi avut cele mai mari şanse, îndreptăţit de experienţa pe care o am în spate. Astăzi nu mă interesează nici postul de comisar nici de nu mai ştiu ce în afara României. Vreau să stau în această ţară şi ce am învăţat să pun în slujba ţării, nimic altceva”, a explicat Teodorovici, la Digi 24, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, întrebat dacă este adeptul Consiliului Monetar, al unui curs de schimb fix, ministrul Finanţelor a răspuns că vrea să facem totul ca România să ajungă în zona euro.

„Daţi un singur exemplu în care eu n-am făcut altceva decât să iubesc piaţa liberă. Sunt om de stânga, de stânga curat şi iubesc zona liberă”, a mai spus ministrul finanțelor.

Fotografie principală: Inquam Photos – Octav Ganea


Citește și: Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!


 

Close
Închide
  Close