De Andreea Radu,

„Am crezut că este corect să avem o dezbatere, să am o dezbatere cu Florin Cîțu, din păcate, această solicitare nu a fost onorată. Mă dezamăgește încă o dată pentru că o astfel de dezbatere ar fi făcut bine”, a spus Teodorovici în fața ASE-ului.

Fostul ministru de Finanțe a precizat că îl așteaptă la o discuție pe Cîțu oricând dorește.

Surse liberale au declarat pentru Mediafax că Florin Cîțu nu a mers la dezbaterea solicitată de PSD, considerând că este vorba despre „o strategie de imagine”.

Joi, Florin Cîțu a prezentat concluziile după analiza situației financiare a României.

„Ca o concluzie cam tot ce am găsit a depășit cele mai pesimiste așteptări ale mele. Am aflat că situația reală nu era cunoscută și anticipată nici de partenerii noștri internaționali. România în ultimii 3 ani a fost condusă după două bugete. A fost un buget, cel prezentat în parlament, și un al doilea care avea toate informațiile reale, pentru finanțarea baronilor locali. Metoda folosită de Al Capone, de a avea un registru pentru Fisc și unul real”, a declarat ministrul Finanțelor într-o conferință de presă.

„Datele din buget au fost schimbate după plac, pentru a-și acoperi ilegalitățile. Bugetul a fost transformat într-un instrument pus în slujba partidului. Un mod prin care aceștia bani au fost transferați era prin rectificările bugetare. Dragnea, Vâlcov și Teodorovici știau că banii nu vor ajunge la investiții”, a mai spus ministrul.

După afirmațiile lui Cîțu, fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici l-a acuzat pe actualul ministru că prezintă trunchiat informații privind execuția bugetară și l-a „somat” să spună dacă a promis instituțiilor internaționale că va face disponibilizări sau privatizări.

Citeşte şi:

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Cum s-a împărțit societatea românească în scrisori deschise și avertismente de boicot al votului față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu discuta cu rivala sa

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi