De Andreea Radu,

„Am crezut că este corect să avem o dezbatere, să am o dezbatere cu Florin Cîțu, din păcate, această solicitare nu a fost onorată. Mă dezamăgește încă o dată pentru că o astfel de dezbatere ar fi făcut bine”, a spus Teodorovici în fața ASE-ului.

Fostul ministru de Finanțe a precizat că îl așteaptă la o discuție pe Cîțu oricând dorește.

Surse liberale au declarat pentru Mediafax că Florin Cîțu nu a mers la dezbaterea solicitată de PSD, considerând că este vorba despre „o strategie de imagine”.

Joi, Florin Cîțu a prezentat concluziile după analiza situației financiare a României.

„Ca o concluzie cam tot ce am găsit a depășit cele mai pesimiste așteptări ale mele. Am aflat că situația reală nu era cunoscută și anticipată nici de partenerii noștri internaționali. România în ultimii 3 ani a fost condusă după două bugete. A fost un buget, cel prezentat în parlament, și un al doilea care avea toate informațiile reale, pentru finanțarea baronilor locali. Metoda folosită de Al Capone, de a avea un registru pentru Fisc și unul real”, a declarat ministrul Finanțelor într-o conferință de presă.

„Datele din buget au fost schimbate după plac, pentru a-și acoperi ilegalitățile. Bugetul a fost transformat într-un instrument pus în slujba partidului. Un mod prin care aceștia bani au fost transferați era prin rectificările bugetare. Dragnea, Vâlcov și Teodorovici știau că banii nu vor ajunge la investiții”, a mai spus ministrul.

După afirmațiile lui Cîțu, fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici l-a acuzat pe actualul ministru că prezintă trunchiat informații privind execuția bugetară și l-a „somat” să spună dacă a promis instituțiilor internaționale că va face disponibilizări sau privatizări.

Citeşte şi:

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Cum s-a împărțit societatea românească în scrisori deschise și avertismente de boicot al votului față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu discuta cu rivala sa

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile