De Adrian Ilie,

Tomac susține că această campanie este atipică prin faptul că este caracterizată de ”o inflație de sondaje neasumare, prezentate pe surse”, manevră la care ar fi recurs inclusiv USR.

”Ultima dezinformare grosolană vine din partea celor care se prezintă drept oameni care fac altfel de politică și, în încercarea de a-și liniști susținătorii, au strecurat în presă un presupus sondaj prin care deformează în stil PSD”, a scris pe Facebook președintele PMP.

”Este păcat ca aceste practici ticăloase se lipesc și de cei care au venit cu mesajul “noi suntem altfel și nu vă mințim”. Îi provoc pe cei din USR-PLUS să publice integral sondajul “scăpat” in presă, din care rezultă că Dan Barna are peste 18%, iar Theodor Paleologu are o intenție de vot mai mică decât Hunor.

Eugen Tomac, președinte PMP

Liderul PMP susține că, potrivit datelor sale, ierarhia candidaților în momentul de față arată astfel: Klaus Iohannis – 40 %; Viorica Dăncilă – 19 %; Dan Barna – 13%; Theodor Paleologu – 8 %; Mircea Diaconu – 7 %; Kelemen Hunor – 4 %; Alexandru Cumpănașu – 3 %; Alții – 1,5%

”Singurul candidat aflat pe trend de creștere este Theodor Paleologu, toți ceilalți și-au atins limitele in susținerea populației, de aici și explicația că nimeni nu își dorește o dezbatere cu cel mai bun candidat”, a conchis Tomac.

Date dintr-un sondaj intern al USR la care se referă Eugen Tomac au fost publicate în urmă cu două zile de către G4Media. Ierarhia prezentată era următoarea: Klaus Iohannis-39%; Viorica Dăncilă-24,4%; Dan Barna-18,5%; Mircea Diaconu-8%; Kelemen Hunor-3,9% și Theodor Paleologu-3,8%.

Vezi cand sunt alegerile prezidentiale 2019

Citeşte şi:

Noua Zeelandă organizează în aceeași zi referendumul pentru legalizarea cannabisului în scop recreativ cu cel pentru permiterea eutanasiei

Nicușor Dan a primit susținerea USR București pentru o candidatură independentă la Primăria Capitalei

Sondaj USR pentru prezidențiale, publicat pe un grup intern de comunicare. Iohannis – 40,5%, Dăncilă – 21,4%, Barna – 19,7%, Diaconu – 7,6%

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur