MENIU CAUTĂ

Experții au analizat scrisul de mână al lui Meghan Markle din scrisoarea către tatăl său. Care este rezultatul

Distribuie

Scrisul de mână al lui Meghan Markle scoate în evidență o personalitate care dorește "în mod constant laude și admirație", a dezvăluit Ruth Myers, un specialist în expertiză grafologică. De asemenea, prin felul în care scrie, soția Prințului Harry este "instabilă emoțional și se autovictimizează".

Scrisoarea pe care Ducesa de Sussex i-a trimis-o tatălui ei a fost făcută publică de Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle. Imediat după nunta regală, Meghan i-a scris tatălui ei că îl iubește, însă nu înțelege de ce răspândește minciuni despre ea.

Ruth Myers, un specialist în expertiza grafologică, a analizat scrisoarea, iar scrisul de mână al lui Meghan Markle denotă anumite trăsături ale personalității care ar explica relația cu tatăl ei.

„Fiind o fire creativă, dorește în mod constant să fie lăudată și admirată – un actor cu fler și determinare. Este foarte profundă la nivel senzorial și asimilează experiențele vieții ca făcând parte din personalitatea ei”, a precizat Ruth Myers, pentru Mirror.

„Are o capacitate de a avea prejudecăți cu rădăcini adânci și va critica pe oricine care îi se va opune. Din punct de vedere emoțional, este instabilă, are nevoie de susținerea altora”, a precizat specialistul.

De asemenea, specialistul consideră că atitudinea pe care Meghan Markle o afișează în public este „prietenoasă și teatrală la exterior”, pentru a masca zidul de protecție pe care Ducesa îl ridică față de cei care o critică, ceea ce pune în „incapacitatea de a ierta”.

„Având simpatii și repulsii puternice, reacționează rapid și se autovictimizează. Ea poate fi defensivă și ușor de provocat”, susține specialistul.

Conform analizei scrisului de mână, Meghan Markle este „un combatant al subalternilor, poate fi înțelegătoare și poate reacționa instinctiv în situații emoționante prin a spune sau a face lucruri neintenționate și pe care le regretă ulterior”

Specialistul mai spune că felul  în care scrie Ducesa de Sussex denotă și alte calități.

„Ordinele ei ar putea avea standarde ridicate ceea ce stârnește nemulțumiri sau chiar creează dușmani. Predomină schimbările de dispoziție. Are nevoie de ordine și disciplină în tot ceea ce vrea să facă. Nu ține cont de părerile celorlalți și poate fi uneori nemaleabilă când vine vorba de acceptarea unor alte punct de vedere”

„Este capabilă să-și organizeze propriile planuri și poate fi excesiv de sistematizată în idei și realizarea obiectivelor”

sursă foto: EPA

 


Citește și

COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

CORESPONDENŢĂ „România din Antarctica” / „Deşi suntem la capătul lumii, niciodată nu suntem singuri”

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Comentarii