De Mihai Niculescu,

UPDATE: În urma deflagrației, doi oameni au fost răniţi foarte grav şi au fost internaţi în spital. Alte 12 persoane au avut răni minore.

Explozia a fost extrem de puternică. 22 de apartamente ale blocului recent construit au fost avariate sau complet distruse.

Autoritățile au declanşat o anchetă în acest caz.


În imaginile postate pe social media se poate vedea o gaură imensă ce se întinde pe trei sau patru etaje pe faţada unei clădiri rezidenţiale, în timp ce strada este acoperită de dărâmături şi praf.

Este ca şi cum o bombă a zburat înăuntru şi a provocat o gaură uriaşă în faţadă”, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor, potrivit Reuters și Mediafax.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă din Viena a spus că există patru răniţi grav şi mai mulţi oameni cu răni minore. Pompierii nu exclud producerea unor decese din rândul persoanelor grav rănite.

Explozia a dus la prăbuşirea parţială a mai multor etaje din cel mult două clădiri din al patrulea district al Vienei, care se află în apropiere de centrul oraşului, a comunicat Poliția.


Citește și: 80 de copii români, abandonați pe aeroporturile din Tokyo și Milano din cauza unui scandal conjugal!


Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi