Mergi direct la conținut »
Facebook are o nouă imagine. Ce alte branduri celebre și-au schimbat logo-ul în istorie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Facebook are o nouă imagine. Ce alte branduri celebre și-au schimbat logo-ul în istorie

Facebook are o nouă imagine. Ce alte branduri celebre și-au schimbat logo-ul în istorie

Facebook are un nou logo, care se deosebește semnificativ de însemnul albastru din anii 2000, devenit iconic. Rebranduirea celei mai mari rețele de socializare nu este însă un caz izolat. De-a lungul timpului, companii globale au efectuat schimbări radicale de logo, se arată pe businessinsider.com.

De Cristian Anton,

Iată un top al celor mai cunoscute branduri care și-au schimbat logo-ul.

Facebook a suferit o schimbare radicală de logo

Facebook a anunțat că își schimbă logo-ul pentru a distinge mai bine compania-mamă de aplicațiile sale secundare, Instagram și WhatsApp.

Caracterele albastre ale Facebook, create în 2005 și știute în întreaga lume, au fost înlocuite de majuscule colorate ca un curcubeu.

Yahoo! are o nouă imagine din septembrie 2019

În septembrie 2019, Yahoo! a dezvăluit noul său logo, inspirat din cel original, creat în 1995.

IBM are o imagine complet diferită de cea originală

Actualul logo al IBM, realizat în 2013, este complet diferit de cel original, care datează din 1924.

Pepsi a renunțat la litere, preferând imaginea iconică

Pepsi a urmat calea urmată de numeroase branduri- a eliminat treptat literele, până când logo-ul a rămas simbolul în sine al mărcii.

Logo-ul original al Volkswagen ar fi fost creat de Hitler

Despre logo-ul iconic al mărcii auto Volkswagen se spune deseori că a fost creat de însuși Adolf Hitler, cu o zvastică încorporată peste inițiala mărcii. Actualul logo datează din 2013.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 
Microsoft își schimbă logo-ul odată cu lansarea fiecărui nou program Windows

Microsoft și-a schimbat logo-ul de fiecare dată când lansa un nou sistem de operare Windows. Una din primele versiuni datează din 1994.

Logo-ul actual de la Audi nu seamănă deloc cu cel original

Logo-ul producătorului german de mașini Audi este din 2013 și diferă radical de cel original, creat în 1909.

În primul logo Apple apărea Isaac Newton

Apple a avut logo-ul original realizat de fondatorul Steve Jobs și îl prezenta pe Isaac Newton. Mărul devenit apoi iconic a apărut la scurt timp, pentru că imaginea inițială era prea greu de privit.

Imaginea de azi a Nokia nu are nimic în comun cu logo-ul din secolul XIX

Primul logo al Nokia își are originile în trecutul industrial a companiei finlandeze, din secolul XIX. Literele albstre de acum au apărut prima dată în 1998.

Kodak a avut un prim logo mult peste vremurile sale

Logo-ul de început al Kodak a fost unul foarte evoluat pentru vremurile sale. Schema sa colorată în roșu și halben apare în 1935, iar de atunci nu s-a mai schimbat semnificativ.

Close
Închide
  Close