MENIU CAUTĂ

Femeie găsită moartă într-un apartament din Cugir. Pompierii au intervenit de urgență

Distribuie

 Sfârșit cumplit pentru o femeie în vârstă de 70 de ani din Cugir.  Aceasta  a fost găsită moartă, duminică dimineață, în apartamentul ei. Cei care au alertat autoritățile au fost vecinii, care au observat fum ieșind din locuința acesteia.

„La ora 9.31, prin SNUAU 112 s-a primit un apel prin care se anunța un posibil incendiu cu degajare de fum într-un apartament dintr-un bloc de pe str. 21 Decembrie 1989 din orașul Cugir” au transmis reprezentanții ISU.

La fața locului a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cugir cu o autospecială de lucru cu apă și echipajul SMURD Cugir. Pompierii voluntari de la Cugir au forțat ușa apartamentului și au patruns in interior. „De la ISU Alba a fost trimisă la fața locului o echipă de cercetare pentru stabilirea cauzelor care au dus la izbucnirea incendiului. În functie de rezultatul cercetarilor vom face precizări ulterioare” au transmis reprezentanții instituției, potrivit alba24.ro.

Citește și

Dosarul «Moscova 2» ne reamintește ce imens e Tezaurul României la valoarea de azi. Rușii ne-au sechestrat 10 miliarde $!

 

Comentarii