Firea: Fac un apel la Grindeanu să-şi dea demisia. Moţiunea va trece

19 iunie 2017 22:53

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut, luni, un apel către premierul Sorin Grindeanu „să facă gestul de onoare de a-şi da demisia”, precizând că moţiunea de cenzură de miercuri va trece în Parlament „şi atunci ce se va alege?”.

„Fac un apel în această seară la domnul Sorin Grindeanu să se gândească la români, să se gândească inclusiv la cei care sunt acum de partea dumnealui şi nu sunt de partea colegilor din Comitetul Executiv, pentru ei, şi să facă gestul de onoare şi să-şi dea demisia. Este ultima şansă în care să poată să iasă cât de cât cu bruma de onoare care i-a mai rămas domnul Grindeanu pentru că oricum moţiunea miercuri va trece în Parlament şi ce se va alege atunci de toată această acţiune iresponsabilă?”, a declarat, luni seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a mai precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Sorin Grindeanu şi i s-ar fi retras sprijinul din partea partidului care l-a propus la Palatul Victoria, ar fi plecat din funcţie.

Totodată, Gabriela Firea a declarat că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta au de gând să demareze înfiinţarea unei noi formaţiuni politice.

Citește și: UPDATE. Ponta: Firea să ia o pauză din propaganda politică și să-și facă datoria față de bucureșteni; Ce răspunde primarul Capitalei

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro