MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2015 17:27

Fiul lui Gabi Luncă, stăpân peste Dămăroaia! «A pescuit» toate casele bătrânești din cartier

Distribuie

Chiar dacă era cântăreaţa preferată a soţilor Ceauşescu, Gabi Luncă a avut şi ea de suferit în perioada comunistă, de exemplu, când s-a trezit că i se demolează casa.
A avut însă şi alte cumpene în viaţă, iar cel mai greu de dus a fost moartea primului copil, după care a ales să schimbe religia ortodoxă cu cea penticostală. Au urmat însă alţi patru copii, un băiat şi trei fete, care au făcut-o pe artistă să se bucure din nou de viaţă.
Cel mai mare dintre ei, Emanuel Onoriu (n.r. - nume purtat după tatăl Ion Onoriu), a fost şi cel care a devenit stâlpul familiei şi a administrat averea cântăreţei după ce ea s-a retras din muzică.
Devenit pastor în comunitatea penticostală, fiul artistei nu s-a mulţumit cu atât şi a căutat să facă şi afaceri “grele”, controversate, în domeniul imobiliar.

Revendicări cu scandal

Vorbim despre construcţii demarate în sectorul 1, în cartierul Dămăroaia, unde locuieşte şi Gabi Luncă, zonă pe care Onoriu a reuşit s-o acapareze. În ultimii ani, el a intrat în posesia unor case vechi pe care le-a revendicat, iar ulterior le-a demolat pentru a le transforma în blocuri de locuinţe cu trei sau patru etaje.
Nimic neobişnuit până aici, dacă în urma acestor afaceri nu ar fi existat evacuări cu scandal care au ridicat semne de întrebare cu privire la modul în care fiul lui Gabi Luncă reuşeşte să obţină aceste imobile. Dovadă sunt nu doar procesele pe care le duce, ci şi declaraţiile persoanelor care au văzut cu ochii lor ce poate Onoriu.
”A pus mâna pe toată Dămăroaia, nu se mai opreşte, nu se uită că lasă lumea pe stradă şi face numai scandaluri. Acum vrea să demoleze iar un imobil, ca să ridice un bloc între alte două vile, şi lumea a strâns semnături împotrivă”, ne-a declarat proprietara unei case de pe strada Izbiceni, Dămăroaia.
Situaţia pare trasă la indigo în tot cartierul, inclusiv pe strada Mihăileni, unde Onoriu a aplicat aceeaşi strategie. A luat o casă veche, a demolat-o şi a ridicat un bloc, fără să se mai uite în spate, la scandalul pornit în urma lui.

Rudele îl trag în piept cu întreţinerea

Şi cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, Onoriu şi-a ridicat, recent, un bloc de lux cu cinci etaje şi lângă Satul Francez, asta, deşi oamenii din zonă ar fi constatat că fundaţia clădirii a fost turnată fără respectarea normelor prevăzute în documentaţia de urbanism, împiedicând astfel continuarea unui drum public.
Cu tot scandalul creat, Onoriu şi-a dus planul mai departe şi a terminat imobilul în care locuiesc acum majoritatea rudelor sale, toate adunând, culmea, datorii la întreţinere de aproape 10.000 de lei.

Comentarii