Mergi direct la conținut »
Fiul ministrului Justiției a picat examenul pentru un post de notar la Iaşi. Ce notă a obținut Ionuț Alexandru Toader
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fiul ministrului Justiției a picat examenul pentru un post de notar la Iaşi. Ce notă a obținut Ionuț Alexandru Toader

Fiul ministrului Justiției a picat examenul pentru un post de notar la Iaşi. Ce notă a obținut Ionuț Alexandru Toader

Ionuț Alexandru Toader a participat la examenul pentru un post de notar în municipiul Iași, însă, acesta a pierdut ocazia de a avea propriul cabinet. Pe primul loc s-a clasat Roxana Adiana Cojocaru, care a obținut nota finală 9,29, urmată de Andreea Fandache (9,17), Ionuț Alexandru Toader (9,02) și Răzvan Antohie (8,22).

Deși a depus contestație la sfârșitul concursului, după ce luase nota 8.80, Toader junior nu le-a mai putut ajunge din urmă pe contracandidatele sale.

În prezent, Ionuț Alexandru Toader este titular pe un post din comuna ieșeană Răchiteni, loc de unde este detașat, pe perioadă nedeterminată, în municipiul Iași, la cabinetul notarului Andi Claudiu Cheptine, cel care l-a acceptat în această poziție, potrivit România tv.

Citește și

ANALIZĂ. Plata tuturor pensiilor pe card, misiune imposibilă. Trei milioane de pensionari așteaptă în fiecare lună poștașul

Close
Închide
  Close