MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 20:17

Franța spune că așteaptă dovezi în cazul otrăvirii lui Serghei Skripal, înainte să sancționeze Rusia

Distribuie

Franța spune că așteaptă dovezi în cazul otrăvirii lui Serghei Skripal, înainte să sancționeze Rusia. Administrația președintelui Franței a anunțat, miercuri, că așteaptă dovezi clare privind implicarea Rusiei în atacul cu otravă din Marea Britanie înainte să ia măsuri împotriva Rusiei.

Franța așteaptă concluziile definitive ale anchetei înainte de a trece la măsuri împotriva țării lui Vladimir Putin, potrivit Mediafax.

„Nu facem politică fictivă; dar, dacă vor apărea elemente, va veni vremea deciziilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului Franței, Benjamin Griveaux.

Theresa May a spus, miercuri, că țara sa va expulza 23 de diplomați ai Moscovei. Ea consideră că țara lui Putin este 'vinovată' de otrăvirea fostului spoion Serghei Skripal la Salisbury, oraș aflat la 100 de kilometri de Londra. Totodată, premierul britanic a mai anunțat 'suspendarea contractelor bilaterale' cu Federația Rusă. Până acum, în Marea Britanie se aflau 59 de diplomați ai Moscovei.


EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale' pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii'

EXCLUSIV / Israela Vodovoz, dusă în Israel cu avionul, într-un sicriu sigilat, din zinc. Transportul este programat în cursul zilei de astăzi, cu plecare de pe Aeroportul Herni Coandă

VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. 'E groaznic de frig'

Loading...
Comentarii