MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 11:36

FOTO | Gestul incredibil făcut de trei elevi care au văzut un băiat plângând în prima lui zi de școală

Distribuie

Băiatul de 11 ani urcase în autobuzul greșit, iar mașina se îndepărta din ce în ce mai mult de casa lui din Netherton, Liverpool. Pentru că nu avea bani sau telefon mobil, copilul a început să plângă. 

Trei elevi care mergeau cu același autobuz au văzut că băiatul plânge și l-au întrebat ce s-a întâmplat. Tom O’Brien, student în clasa a 11-a i-au dat copilul 10 lire sterline pentru un taxi, în timp ce studenții Harry Campbell și Dylan Robson s-au asigurat că el ajunge cu bine acasă.

Dylan Robson, Tom O’Brien și Harry Campbell, cei trei băieți care au sărit în ajutorul băiatului (Liverpool Echo)

Mama băiețelului spune că actul de bunătate făcut de cei trei elevi i-a redat încrederea în umanitate. Femeia a împărtășit ce s-a întâmplat pe pagina de Facebook, iar povestea a ajuns virală pe internet după ce mii de oameni au ținut să felicite gestul studenților.

 

 

Întâmplarea a ajuns și la urechile profesorilor lui Tom care le-a spus acestora că este doar bucuros că băiatul a ajuns bine acasă, potrivit mirror.co.uk.


FOTO | O studentă a dezvoltat un tip rar de cancer și i s-a amputat un deget din cauza unui obicei pe care îl fac toți oamenii


 

Citește mai multe despre prima zi de scoala pe Libertatea.

Comentarii