Giani Kiriță, cobai în familie. Fostul dinamovist s-a lăsat pe mâna fiicei sale. „Păi nu exersează ea pe mine?”

19 mai 2017 16:07

Giani Kiriță s-a lăsat pe mâna fiicei sale, la machiat. Conștient de capitalul de imagine acumulat în urma participării la diverse emisiuni de la Pro TV și Antena 1, fostul dinamovist a devenit o prezență constantă la evenimentele mondene, el fiind disponibil pentru astfel de deplasări și, în plus, este o persoană serioasă, pe care organizatorii se pot baza.

Un potențial uriaș în zona publică îl are și fiica lui, Roxana, care s-a transformat într-o frumusețe de la care cu greu îți poți lua ochii. Ce ”piesă” s-a făcut fiica lui Giani Kiriță! Roxana a arătat tot la plajă!

Și cum a absolvit un curs de make-up și că deja lucrează în domeniu, tatăl său s-a lăsat pe mâinile ei… pentru a fi machiat. A postat și o fotografie, pe contul lui de Facebook, alături de mesajul „Păi nu exersează ea pe mine?”…

Discret cu viața personală, fostul fotbalist a făcut totuși vorbire de cei doi copii ai săi, rezultat al unui mariaj eșuat, în urmă cu mai bine de opt ani, și chiar i-a adus de vreo două ori față în față cu telespectatorii.

Giani Kiriță (40de ani) a divorțat de mama copiilor săi în urmă cu aproape nouă ani, dar a păstrat o relație specială și extrem de solidă cu cei mici. Tată tânăr, fostul fotbalist și-a strâns în brațe primul moștenitor, pe Roxana, la vârsta de 22 de ani, iar pe următorul, patru ani mai târziu.

Dovadă a legăturii strânse dintre cei trei a stat faptul că Roxana și Marco i-au fost alături pe toată durata participării lui la ”Dansez pentru tine”, de la Pro TV, show-ul care l-a stransformat din sportiv în vedetă TV și la care a făcut o figură bună.

Dacă Marco, cel mic, pare să îi calce pe urme și e mai atras de sport, Roxana, fiica cea mare, are toate calitățile să facă senzație în showbiz.

Citește și FOTO EXCLUSIV / Tată-leu! Giani Kiriță și-a scos sexy-fiica în lume, dar nu s-a mișcat de lângă ea!

EXCLUSIV / Adevărul despre implicarea lui Giani Kiriță în traficul de droguri. Fostul fotbalist, doar martor din întâmplare într-un dosar mai vechi

Prima declarație a lui Giani Kiriță după ce s-a spus că a fost săltat de mascați

Reacția lui nea Mărin după ce a aflat că Giani Kiriță ar fi suspectat pentru trafic de droguri

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro