De Lidia Bobes,

“Îl cunosc pe George Becali. Când era arestat, am fost de mai multe ori la el. Pe 13 aprilie, între mine şi dumnealui a fost încheiat contractul de asistenţă juridică cu numărul 11.244. În baza acestui act, am redactat acţiunea de scoatere de sub control judiciar, pe motiv de campanie electorală. Probabil că George Becali a făcut o confuzie crezând că acel proces este legat de sesizarea ANI privind declaraţia de avere, eu fiind reprezentantul PRM în BEC”, ne-a mărturisit Mariana Ştefan.

Becali: “Nu ştiu cine este această Mariana Ştefan”

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost extrem de iritat, marţi, când a aflat că avocata Mariana Ştefan a depus la judecătoria Sectorului 1 o cerere de scoatere de sub control judiciar. “Nu ştiu cine este această Mariana Ştefan. Adevăraţii mei avocaţi sunt Cătălin Dancu şi Gheorghiţă Mateuţ”, a precizat Becali pentru Libertatea. Mult contestatul proces a avut ieri primul termen de judecată. 3996-144977-hot.jpgÎnsă, din cauza faptului că Becali a lipsit, discuţiile vor fi reluate astăzi.

Hoţul maşinii lui Becali s-a predat

David Constantin Stan (foto), unul dintre presupuşii hoţi ai maşinii lui Gigi Becali, s-a predat, ieri, poliţiştilor bucureşteni. Bărbatul a ajuns la sediul Serviciului Furturi Auto însoţit de avocatul său. David Stan va fi dus la Poliţia Capitalei şi apoi va fi prezentat instanţei pentru confirmarea mandatului de arestare.

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur