MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2012 04:59 , de Simona Josan

Gigi Becali știe cine ÎL AMENINȚĂ pe CRISTIAN SIMA! Vezi ce om influent i-ar vrea răul brokerului fugar

Distribuie

Gigi Becali a povestit la Realitatea Tv că a stat de vorbă cu brokerul fugar Cristian Sima, dezvăluind totodată și identitatea celui de care se teme acesta. Este vorba despre omul de afaceri Radu Dimofte, cel care ar fi investit 1.400.000 de euro la bursă, bani pierduți de Sima. Europarlamentarul s-a oferit să-l protejeze pe Sima, cu condiția ca acesta să returneze sumele celor 60 de păgubiți.
'L-am sunat eu (pe Sima, n.r.). E prieten cu un prieten al meu. L-am întrebat pe acesta care e treaba cu Sima. El mi-a spus: „L-ai făcut escroc. Nu e escroc, a pierdut banii.” E adevărat, moral este. M-a impresionat şi mama lui. O singură dată am vorbit cu el. Mă sunau ăia de la firma lui, WBS. Toată ziua mă sunau. L-am sunat. Un număr cu 0035. I-am spus: ‘Băi, băiatule, uite care e treaba. Mi-a spus Baronul că nu eşti escroc. Vreau să te ajut pentru că simt că eşti un om slab. Îmi place să ajut oamenii slabi. Despre ce e vorba? Câţi bani?” „E vorba de 4 milioane de euro. Pe mine nu mă interesează ceilalţi, că ceilalţi mă înţeleg. Mie mi-e frică de Radu Dimofte, 1.400.000.” El e cel care şantajează şi de care îi e frică. Mai are un tovarăş Dimofte… I-am spus: „Dacă ţi-e frică de ăla, vico încoa, eu te protejez, vino la mine la palat, îţi fac o cameră şi să vedem cine se mai atinge de tine. Îl chem pe Dimofte, că eu nu protejez escroci, te protejez numai dacă promiţi că dai banii înapoi. În cât timp dai banii?” ‘Într-un an dacă mă lasă…’ (…) Mi-a spus că Dimofte are putere”, a spus Becali.
Reamintim că Sima a fost demis marți, 9 octombrie, din fruntea Bursei Sibiu, iar de mai bine de 10 zile nu a mai putut fi contactat de colegi, majoritatea clienților bănuind că acesta ar fi fugit cu banii, ori i-a pierdut la bursă. Polițiștii s-au autosesizat în cazul Sima și au demarat o anchetă.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii