Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Haos în Pasajul Victoriei din Capitală. Șoferii, blocați în tunel timp de 30 minute, în afara orelor de vârf. Ce spune Primăria

Haos în Pasajul Victoriei din Capitală. Șoferii, blocați în tunel timp de 30 minute, în afara orelor de vârf. Ce spune Primăria

Haos în Pasajul Victoriei din Capitală. Șoferii au avut nevoie, joi, de peste 30 de minute pentru a traversa pasajul de sub Piața Victoriei. 

Situația este cu atât mai gravă, cu cât șoferii au rămas blocați în pasaj în afara orelor de vârf ale traficului, mai precis în jurul orei 11:00, și într-o perioadă în care mulți bucureșteni sunt plecați în concedii.

UPDATE. Primăria Capitalei explică situația din Pasajul Victoriei prin faptul că traficul a fost deviat din cauza Zilei Aviației Române şi a Forţelor Aeriene.


Haosul din traficul bucureștean are loc la două zile după ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat noul Centru de Management al Traficului, în cadrul căruia sunt centralizate informaţii din 215 intersecţii semaforizate. Costul investiției ajunge la 260.000 de euro. Primarul a anunțat, cu acest prilej, că începând din toamnă, în zonele în care există parcări publice sau private nu va mai fi permisă parcarea gratuită pe domeniul public, aşa cum se întâmplă în prezent.

„Avem întâlniri la două-trei zile şi cu Brigada Rutieră, Poliţia Locală, Administraţia Străzilor, tocmai în ideea de a contribui la fluidizarea traficului şi avem deja reieşite din aceste analize zonele unde într-adevăr cetăţenii nu au unde să parcheze – şi nu din voinţa lor încalcă legea, parcând pe domeniul public şi în zone în care parcarea este interzisă – şi ştim exact şi unde există parcări publice sau private şi, totuşi, cetăţenii preferă să parcheze pe domeniul public, pentru că acesta nu este taxat. Începând din toamnă, această a doua variantă nu va mai fi posibilă, pentru că acolo unde există parcări publice sau private, în arealul respectiv, nu se va mai putea parca gratuit, ca până în acest moment”, a spus edilul general, la inaugurarea Centrului de Management al Traficului.


A omorât un om și nici nu a știut. Primele imagini cu tânărul care a ucis un turist într-un autobuz din Constanța


 

Close
Închide
  Close