Mergi direct la conținut »
Hoț din Oradea, prins după ce a prădat de trei ori aceeași locuință. Cum a pătruns în casă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Hoț din Oradea, prins după ce a prădat de trei ori aceeași locuință. Cum a pătruns în casă

Hoț din Oradea, prins după ce a prădat de trei ori aceeași locuință. Cum a pătruns în casă

Un tânăr din Oradea este acuzat că a furat de trei ori din aceeași locuință, mai multe obiecte. Metoda folosită a fost aceeași: S-a cățărat până la etaj, a intrat pe geam și a plecat cu toate bunurile de valoare găsite în locuință. Mai mult, a furat chiar și obiectele pe care păgubașii le înlocuiseră după furturile anterioare!

De Mihai Niculescu,

Tânărul de 22 de ani a fost prins luni, după ultima faptă. Potrivit poliției, luni, individul ar fi intrat prin escaladare și efracție într-o locuință din Oradea, de unde ar fi furat un cuptor cu microunde, o butelie pentru aragaz și alte bunuri, provocând un prejudiciu apreciat la 1.000 de lei, arată bihon.ro.

Tânărul din Oradea e bănuit și că, în 12 aprilie, ar fi sustras din aceeași locuință o drujbă, o mașină de tuns, o butelie pentru aragaz, patru telefoane mobile și alte bunuri, provocând o pagubă de circa 1.280 de lei.

La fel, pe 13 martie, a mai plecat de acolo cu o butelie. Marți, individul a fost arestat pentru furt calificat în formă continuată.

Sursa foto: Pixabay


Citește și: Tun de 1,7 milioane de euro dat de 16 vasluieni statului francez, prin încasarea frauduloasă de alocații sociale și familiale


 

Close
Închide
  Close