De Cristian Anton,

”Imediat ce am devenit, după cum am mai spus, prea bătrân şi prea urât pentru comedii romantice, am primit roluri destul de interesante”, a spus actorul, invitat în emisiunea radiofonică Breakfast Show, de pe Virgin Radio, găzduită de prezentatorul britanic Chris Evans.

”Ei bine, rolul din ”Florence Foster Jenkins” a fost interesant. ”Paddington Two”, un film superb. Apoi am interpretat, după cum ştiţi, rolul lui Jeremy Thorpe în serialul BBC”, a declarat Hugh Grant.

”Şi deodată, într-adevăr, văd la orizont o carieră pe care aş putea-o urma în următorii 20 de ani”, a completat vedeta britanică.

A vrut să se lase de actorie

Actorul a mărturisit că, la începutul carierei, actoria i se părea o slujbă provizorie şi ”a vrut să renunţe încă din acel moment”.

”Niciodată nu mi-a ieşit prea bine”, a spus actorul. ”Ştiu că par nerecunoscător, deşi nu ar trebui să fiu”.

Oamenii mi-au oferit oportunităţi minunate, Richard Curtis m-a ajutat să mă îmbogăţesc şi sunt foarte, foarte recunoscător. Şi cred că acele filme au fost minunate.

Hugh Grant:

”În esenţă, vreau să spun că a fost destul de interesant că nu a trebuit să mă mai îndrăgostesc sau să ofer flori în ultimii cinci ani”, a punctat actorul.

Hugh Grant, recompensat cu Globul de Aur pentru rolul din ”Four Weddings and a Funeral” (1994), face parte din distribuţia filmului ”The Gentlemen”, în regia lui Guy Ritchie, alături de Matthew McConaughey, peliculă care va avea premiera în 2020.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Cum a primit rolul din ultimul său film

Actorul a povestit că a primit acest rol după ce, în ziua în care mergea spre locul de desfăşurare al căsătoriei sale cu Anna Eberstein, s-a întâlnit întâmplător pe stradă cu Guy Richie.

”Mă pregăteam să mă duc la ceremonia de căsătorie când, în timp ce traversam strada, un bărbat a căzut de pe bicicletă în faţa mea, iar eu am spus ”sărmanul băiat” şi l-am ajutat să se ridice”.

”Întâmplarea a făcut că era chiar asistentul lui Guy Richie, iar Guy era pe bicicletă în spatele acestuia”.

”L-am ajutat să se ridice, după care acesta a spus ”apropo, Hugh, am un scenariu pe care vreau să ţi-l trimit”, aşa că mi-a trimis scenariul”, a povestit actorul.

Citeşte şi:

Guvernul PNL a reluat proiectul inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu. Cum a plătit-o acesta cu 40.000 de lei pentru câteva pagini pe o angajată a ministerului!

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită

La Spitalul Municipal Câmpia Turzii, echipamentele de laborator ruginite sunt folosite zilnic, dar sunt ascunse la controale. O asistentă medicală a avut curajul să facă totul public

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații